Isolering

Spar penge ved at isolere

Hvis du gerne vil have et godt indeklima med en passende temperatur uden træk eller fugt, og hvor du samtidig kan spare betydeligt på varmeregningen, skal du sørge for, at isoleringen er i orden. Det kan være isolering af et eller flere mindre afgrænsede områder, et tag, et gulv og vægge. Bare ét projekt med isolering vil spare dig penge, og din investering vil hurtigt være tjent hjem igen.

Testede og brugervenlige produkter

Alle Bygmas produkter er gennemtestede og af topkvalitet fra Paroc, Knauf, Jackon og Sundolitt. Vi lægger vægt på, at produkterne er brugervenlige, så det bliver nemt for dig at lave arbejdet. Du finder også isoleringsværktøj som isoleringskniv og isoleringsholder hos Bygma. Hvis du har brug for lecanødder eller rørskåle til dit isoleringsprojekt, finder du ligeledes det i vores sortiment.

isolering af loft, gulv, krybekælder eller skur

Isoleringsevne - Lambda-værdi

Isoleringsevnen for forskellige materialer er forskellig fra materiale til materiale. Det vil sige, at 300 mm af et materiale giver ikke samme isolering som 300 mm af et andet materiale. Materialers isoleringsevne udtrykkes med lambda-værdi, der også bliver kaldt varmeledningsevnen. Det er et tal, der udtrykker, hvor godt et materiale isolerer. Her gælder det, at jo mindre et materiales lambda-værdi er, desto bedre isolerer det. Du kan se lambda-værdien ved Knuaf isolering i titlen, hvor fx 37 svarer til en lambda-værdi på 0,037 W/mK.

Husk, du kan få tilskud til energirenovering. Du kan både få grønt håndværkerfradrag og søge om tilskud hos energiselskaberne.