Fliser

Betonfliser kan være en mulighed for dig, som gerne vil have muligheden for at lægge enkelte fliser eller fliser i forbindelse med granit og skærver. Overfladen på betonfliserne giver din terrasse et strømlinet og pænt udtryk, mens de samtidig er nemme at vedligeholde.

En tæt og fin overflade

Har du besluttet dig for betonfliser til dit projekt i hjemmet eller på arbejdspladsen, så er du garanteret en fin overflade af sten i høj kvalitet. Her bliver fliserne som regel lagt tæt for at kunne skabe smukke stier i haven, eller måske til anlæggelse af en flot indkørsel. Skal du bruge fliserne til din indkørsel, så er det nødvendigt med en levering af betonfliser, som er over 6 centimeter tykke. Skal de dog kun bruges som havefliser, så kan du sagtens købe fliser, som er 5 centimer tykke eller derunder. Når du skal vælge fliser i beton, så er det en god ide, at du køber en blanding tæt og hård betonkvalitet, så du kan være fri for, at dine fliser suger vand, så de har mindre risiko for frostspringninger.

Indendørs fliser og klinker

indendørs fliser og klinker - stort udvalg af fliser hos Bygma - fliser til køkkenet, badeværelset, bryggers - se vores store fliseudstillingVægfliser og gulvfliser er både praktiske og flotte, hvadenten det er i køkkenet, bryggerset, badeværelset eller stuen. Fliser er samtidig nemme at rengøre og kræver ikke samme vedligeholdelse som fx et trægulv.

Lad dig inspirere her med væg- og gulvfliser

Se katalog med indendørs fliser

Udendørs fliser og belægning

Udendørs fliser og belægning - få gode råd og inspiration til fliser og belægningssten til din have eller indkørselMåske er du på udkig efter fliser til terrassen, gangarealer eller indkørslen?
Vær opmærksom på at lægge fliserne på det rigtige underlag, så du undgår knækkede eller ujævne fliser.

Få gode råd og inspiration her til udendørs fliser

Se katalog med udendørs fliser

Fliser til udendørs projekter

Hos Bygma sælger vi også udendørs fliser til haven, indkørslen eller et helt tredje projekt, du måske har i tankerne. Disse kommer også i mange farver og størrelser. Disse er mere hårdføre og har en anden overflade, end de fliser, som man bruger indendørs i hjemmet. Vi har altid et stort lager af udendørs fliser, og det er her op til dig at beslutte, hvilke du har behov for. Vi forhandler forskellige typer af sten, som kan give dit hjem forskellige udtryk, og der findes også fliser, som er bedre til nogle formål end andre. For eksempel er det en god ide, at du benytter granitgrus eller beton fliser, hvis du gerne vil anlægge en indkørsel, hvorimod der er langt flere forskellige typer af sten og fliser, når det kommer til din have.

Fliser til udendørs projekter i dit hjem kommer i både små og store størrelser, men det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i det underlag, som du skal bruge for at kunne få en jævn belægning. Her skal du som regel bruge afretningssand (også kaldet afretningsgrus), som er sidste belægning inden du lægger fliserne. Ved at benytte afretningssand, får du det bedst mulige resultat. Dette kan du også købe hos os, og du kan få det leveret direkte hjem til dig.

Fliser til indendørs projekter

Hos Bygma kan du købe mange forskellige typer af produkter, når det kommer til fliser, og har du projekter indenfor i dit hus, så er dette også en mulighed. Hos os sælger vi klinker og fliser, som du kan benytte i flere forskellig rum i hjemmet. Dette kan være fliser eller klinker til badeværelset, eller det kan være fliser til bryggerset, hvor der ofte bliver beskidt, og der er behov for nemt og simpelt at kunne gøre rent. Du kan både købe små og store fliser til brug indendørs, og der er forskellige typer af sten eller andre blandingsprodukter, som du kan kigge på i vores sortiment.

Når du skal sætte fliser op indendørs, så er det vigtigt, at du bruger tiden på at lære, hvilken type materialer, som du skal bruge for, at dine fliser sidder flot på væggen eller gulvet, og at disse er lagt i et flot, jævnt og ensartet mønster. Er dette ikke muligt, eller har du ikke tiden til et sådant projekt, så anbefaler vi hos Bygma, at du køber dine produkter hos Bygma, og at du hyrer professionelle til at lægge fliserne. Så kan du være garanteret det bedste resultat i dit hjem - et resultat som holder i mange år!

Forskellige overflader til forskellige behov

Når du handler fliser hos Bygma, så ved vi, at der er behov for forskellige overflader til forskellige formål i dit hjem. Måske har du behov for rene og helt jævne overflader, når det kommer til fliserne på din terrasse, hvor alle havemøblerne skal stå godt og stabilt. Eller måske har du et behov for, at fliserne på dit badeværelse har den helt rigtige blanke overflade, som giver et smukt og moderne udtryk. Der er også forskellige overflader på vores klinker og fliser, fordi nogle fliser skal kunne klare et større tryk end andre. For eksempel skal du bruge fliser, som er mere end 6 centimeter tykke, hvis du gerne vil lægge fliser i din indkørsel. Her er det en god ide at gå med betonfliser, som kommer i flere farver og i forskellige størrelser og tykkelser.

Hos Bygma arbejder vi på altid at have det bedst mulige udvalg af fliser og klinker, så du ikke skal gå forgæves, når du handler ind til dit hjem hos os. Vi har et stort udvalg af farver og overflader på lager, så du kan få det gode resultat, som du som kunde har krav på hos os.

Sådan finder du den rigtige tykkelse og størrelse af fliser

Tykkelsen og størrelsen på de fliser, som du har brug for kan variere meget, fordi det er op til det enkelte projekt, som du gerne vil starte. Hos Bygma anbefaler vi, at du altid vælger den længde og bredde af klinke eller flise, som passer til behovet - at du altid tænker over, hvordan fliserne eller klinkerne skal bruges i hverdagen. Skal dine fliser kunne klare køretøjer, så bør du altid købe en tykkere størrelse sten eller flise, og vil du gerne have et mere raffineret udtryk på badeværelset eller i køkkenet, så kan du altid købe mindre størrelser, som giver et mere detaljeret mønster. Er du i tvivl omkring størrelse og tykkelse på fliserne og klinker, så kan du altid tale med en af vores medarbejdere, som kan guide dig igennem processen på bedste vis, indtil du har produktet, som du står og mangler.

Sådan vedligeholder du fliserne i hverdagen

Når du har valgt de helt rigtige fliser til dit projekt i hjemmet, så er det nødvendigt, at du sætter dig ind i den vedligeholdelse, som de kræver. Køber du betonfliser eller almindelige havefliser, så kræver de ikke meget mere vedligeholdelse, end at du vasker dem med vand og en skrubbebørste. Derudover kan du også give dem en algebehandling, da dette bygger sig op over tid. Denne behandling vil også sørge for, at farverne i dine fliser skinner mest muligt igennem.

Bygma leverer dine varer lige til døren

Når du har fundet den rette flise i beton til din indkørsel, eller du har besluttet dig for den type af granit, som du gerne vil have anlagt i din have, så har du muligheden for at få leveret dine fliser til døren. Hos Bygma tilbyder vi levering til dit hjem eller anden adresse, hvor du har brug for dine fliser, så du ikke behøver at transportere dit køb. Når du kan få fliserne leveret direkte til dit hjem, så behøver du ikke spilde tiden på at læsse fliser af og på din trailer, men du kan i stedet bruge tiden på at lægge fliserne til din nye terrasse. Er du i tvivl omkring noget, når det kommer til levering, så kan du altid tage fat i en af vores medarbejdere i en af vores afdelinger, så du kan få den levering, som du har brug for.