Inspiration og vejledning til renovering og istandsætning

Har du brug for inspiration til renovering af dit hjem? Gode råd om hvordan du griber dit næste byggeprojekt an, eller fx sikrer dit hjem bedre mod tyveri? Så hjælpe Bygma dig.

I samarbejde med vores egne produktspecialister og leverandører har vi lavet et stort katalog til dig.

Fra valg af vægmaling til installation af armatur 

I kataloget kan du læse gode råd om valg af vægmaling og farver eller installation af dit nye armatur. Vejledningerne tænker både på de vigtige små detaljer til hele videoeguides om hvordan du samler et Vitavia drivhus eller fyrer korrekt i brændeovnen.

Inspiration til alt fra renovering af hus, lejlighed og have til valg af farveskalaer

I udendørs kataloget finder du gode råd til lægning af fliser og sten, eller se video med opsætning af hegn. I indendørs guiderne hjælper vi med at finde den dør, der passer med din stil med Swedoors dørdesign værktøj, eller blive klogere på, hvilken farve maling, du skal vælge ud fra forskellige RAL og NTSC farveskalaer.

God læselyst!

 

Indendørs

Få inspiration til dit hjem! Hvad end du har behov for ideer til nyt gulv, døre eller noget helt tredje kan du med garanti finde det hos Bygma.

Indendørs

Få inspiration til dit hjem! Hvad end du har behov for ideer til nyt gulv, døre eller noget tredje finder du det hos Bygma.

 

Udendørs

Få en masse inspiration samt ideer til både haven, terrassen, indkørslen og meget mere her hos Bygma.

Udendørs

Få en masse inspiration samt ideer til både haven, terrassen, indkørslen og meget mere her hos Bygma.

 

Værktøj

Få inspiration inden for værktøj og maskiner! Uanset hvilket byggeprojekt du skal i gang med, har Bygma værktøjet. Læs om de nyeste og mest populære redskaber i vores udvalg

Værktøj

Få inspiration inden for værktøj og maskiner! Uanset hvilket byggeprojekt du skal i gang med, har Bygma værktøjet. 

 

Arbejdstøj

Uanset hvilket byggeprojektet du skal igang, har arbejdstøj stor betydning for sikkerheden mens du arbejder. Hos Bygma har vi inspiration til alt fra arbejdsbukser til sikkerhedssko.

Arbejdstøj

Uanset hvilket byggeprojektet du skal igang, har arbejdstøj stor betydning for sikkerheden mens du arbejder. Hos Bygma har vi inspiration til alt fra arbejdsbukser til sikkerhedssko

Mest populære artikler med indendørs inspiration

Mest populære artikler med udendørs inspiration