Baumit Facadepuds ProSystem

Baumit Facadepuds ProSystem optimerer boligen og tilfører merværdi. Der opnås en smuk finish.

Efterisolering er et emne, der i stigende grad bliver vigtig i tider med klimaforandring og stigende krav til energibesparelser. Ved at energirenovere et enfamiliehus kan du reducere varmeudgiften med op til 60% samt begrænse CO2– udledningen betydeligt. Ved nybyggeri kan prisen for opførelse af en bygning reduceres, samtidig med at udgifter til energi minimeres i fremtiden.

 

Velafprøvet system

Baumit_system

Baumit Facadepuds System er et velafprøvet system til alle slags bygninger. Mineraluldsplader til isolering leveres med mineralsk systempuds (naturligt materiale) bestående af et jævnt lag systempuds og glasfibernet. Uden på grundpudslaget påføres vejrbestandigt slutpuds. Systemet kan bruges på alle bærende overflader udenpå både gamle og nye bygninger.

 

 

Blandt de mange fordele kan nævnes:

  • Anvendelig på alle bærende overflader
  • Ingen begrænsning, kan bruges på alle bygninger
  • Ikke brændbart
  • Diffusionsåbent
  • Rent mineralsk system
  • Europæisk teknisk godkendelse og CE-mærket

 Montage

Mulighed for 888 nuancer

Der er mulighed for individuel brug af farver i op til 888 forskellige nuancer. De mange forskellige mørke nuancer giver bygningen personlighed, og kan også bruges til at fremhæve individuelle arkitektoniske detaljer. De lysere nuancer giver en følelse af lethed til bygningen, og gør overfladerne rene og attraktive. Med Baumit farvesystem er det kun fantasien, der sætter grænser.

Nem montering

Arbejdet med Baumit facadeisolering kan udføres uden at påvirke de indvendige rum. Indvendige installationer, så som radiatorer, stuk, el-installationer og lignende, skal ikke flyttes eller fjernes. Nemmere bliver det ikke.

Er du klar til at arbejde med facadeisolering? Få mere information om Baumits mange muligheder i din lokale Bygma