Asfalt

Bygmas brede sortiment af asfalt dækker alle typer opgaver lige fra tagtætning til sokkelarbejde. Du kan bruge asfalt i form af klæbeasfalt, tagasfalt og bygningsasfalt til flere ting som fx vedligehold, fugtisolering af beton, murværk og sokler. Du påfører det med en pensel eller blød kost, og vi anbefaler, at det påføres i en tør periode, da regn kan skylle asfalten delvist væk igen.

Vi fører tagasfalt, klæbeasfalt og bygningsasfalt fra Phønix Tag Materialer. Derudover finder du asfaltrager fra Fiskars og primer fra Asphalt.

Klæbeasfalt til reperation og klæbning af tagpap og skifertag

Du kan bruge klæbeasfalt til både reperation og klæbning af tagpaptag og skifertag. Derudover bruges klæbeasfalt til kitning og fugning ved ovenlys, hætter, tagnedløb og lignende. Du påfører klæbeasfalten med spartel eller fugepistol på et tørt og rengjort underlag. Tørretiden er ca. 1 uge for fuld hærdning ved en temperatur på minimum 10 grader. Vær opmærksom på, at det er mindre skader i tagpaptaget eller skifertaget du kan reparere med klæbeasfalt. Hvis der er tale om større skader i taget, bør du kontakte tagproducenten.

tagasfalt bygningsasfalt klæbeasfalt fra Phønix og Bygma

produkterFiltrer visning

+ Vis alle