Afstandsmåler

Hos Bygma forhandler vi afstandsmålere i god kvalitet og høj robusthed. Når der skal bygges eller monteres, er det vigtigt, at afstandene bliver målt præcist og uden store afvigelser. Med en afstandsmåler med laser, er det muligt at måle afstande med en nøjagtighed helt ned til +/- 1 mm. Derudover sparer du en hel del tid ved at måle afstande med en laserafstandsmåler.

Afstandsmålerne har en lille størrelse og et kompakt design, hvilket gør, at du nemt kan have den med dig rundt på arbejdspladsen eller transportere den. Med nogle afstandsmålere spares der også tid ved, at maskinen laver beregningerne for dig. De kan bl.a. være i stand til at måle overflade- og volumenberegninger eller afstande, der kræver Pythagoras’s sætning.

Vi forhandler bl.a. DeWALT, hvis afstandsmålere er fremstillet til at kunne klare fald og slag på byggepladsen, og Lecia, som har tæt på 200 års erfaring indenfor opmåling.

Bygma har et stort udvalg af måleværktøj, som er uundværligt under en byggeproces.

Få 10% rabat på afstandsmålere

Hvis du vælger at blive Bygmaster kunde, kan du få 10% på et stort udvalg af vores afstandsmålere og andre produkter, du får samtidig mulighed for at kunne se dine fakturaer. Det er gratis og nemt at melde sig til, og du kan allerede få gavn af fordelene ved dit køb med det samme.
produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle