Badeværelsesmøbler

Indret badeværelses nemt med Scanbad

Opsætning og indretning af enkle badeværelser skal være nemt og hurtigt. Hos Bygma finder du badeværelsesmøbler samt underskabe med eller uden vask.

Baderumsmøblerne fra Scanbad er kendetegnet ved en bred vifte af elegante og funktionelle løsninger til ethvert badeværelse, hvor der både er behov for stor opbevaringsplads og nem montering. Uanset om du er på udkig efter et enkelt badeværelsesmøbel eller et komplet møbelsæt med badeværelsesskabe, vaskeskab og underskabe, finder du det hos Scanbad.

Badeværelsesmøbler fra Scanbad er designet med tanke på nem montering, så du nemt kan indrette dit badeværelse med alt fra små skabe til komplette møbelpakker, alt sammen med et øje for både æstetik og praktisk anvendelighed.

 
produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Fordi du kigger på badeværelsesmøbler

  Nordlux badeværelseslamper

  Badeværelseslamper

  Find den rette stil og behagelige belysning til badeværelses med Nordlux lamper der er godkendte til fugtige omgivelser. 

  Hvide vægfliser i badeværelse

  Vægfliser til køkken og bad

  Find vægfliser i forskellige farver, størrelser og stilarter. I vores udvalg finder du slidstærke og flotte vægfliser til både køkkenet, badeværelset eller bryggers.

  Spejl og badeværelse møbel fra Scanbad

  Inspiration til badeværelsesmøbler

  Med badeværelsesmøbler fra Scanbad får du smukke og funktionelle møbler uanset form eller størrelse. Se også det komplette katalog af Scanbad produkter.