Haveredskaber

Fiskars_udvalg

Hos Bygma har vi alt i haveredskaber af høj kvalitet. Hvad end du har brug for en ny skovl eller en trillebør, så kan du forvente at finde det her hos os. Haveredskaber er en meget essentiel del af det at passe en have. Derfor er det bestemt ikke noget du bør gå på kompromis med, hvis du gerne vil have de bedste forudsætninger for at kunne lave en smuk og indbydende have. De rigtige haveredskaber gør havearbejdet både nemmere og mere bekvemt. Skal du fx grave i haven, er den spidse spade den mest anvendelige, mens skovlen først og fremmest er til at flytte jorden med. Riverne fås i flere forskellige størrelser. Mellem planterne er det nemmest at bruge en smal rive og skal du rive et større område, er arbejdet nemmere klaret med en bred rive.

Opbevaring af haveredskaber

Du kan forlænge levetiden på dine haveredskaber ved at opbevare dem godt i fx et redskabsskur. Hvis du samtidig hænger haveredskaberne i redskabskroge / redskabsophæng er hver enkelt haveredskab bedre beskyttet, du får overblik over dine haveredskaber og samtidig mere gulvplads til fx plæneklipper eller kompostkværn.

De små haveredskaber som fx beskærersaks, mælkebøttefjerner og planteske kan du hænge op på søm eller opbevare dem i en værktøjskasse. Bygma fører også stålreoler, hvor hvor du kan stille værktøjskassen med de små haveredskaber eller lægge de mindre haveredskaber på. Find hurtigt de haveredskaber du skal bruge ved at skabe overblik med et godt opbevaringssystem.

10% rabat på alle haveredskaber

Vil du have 10% rabat på alle haveredskaber samt mange andre varer, og samtidig kunne se fx fakturaer, når du er logget ind på bygma.dk? Så kan du blive Bygmaster kunde – læs om fordelene. Det er gratis og hurtigt at melde dig til. Du får rabat med det samme, når du i forbindelse med købet bliver BYGMASTER kunde.

Hos Bygma har vi alt i haveredskaber af høj kvalitet. Hvad end du har brug for en ny skovl eller en trillebør, så kan du forvente at finde det her hos os. Haveredskaber er en meget essentiel del af det at passe en have. Derfor er det bestemt ikke noget du bør gå på kompromis med, hvis du gerne vil have de bedste forudsætninger for at kunne lave en smuk og indbydende have.

De rigtige haveredskaber gør havearbejdet både nemmere og mere bekvemt. Skal du fx grave i haven, er den spidse spade den mest anvendelige, mens skovlen først og fremmest er til at flytte jorden med. Riverne fås i flere forskellige størrelser. Mellem planterne er det nemmest at bruge en smal rive og skal du rive et større område, er arbejdet nemmere klaret med en bred rive.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle