Flagstænger

flagstang i glasfiber flag vimpel flagline flagknob beslag og sokkel til flagstang

Ekstra feststemning med en flagstang

Skab ekstra feststemning med en flagstang i glasfiber fra Dano Mast. En flagstang med Dannebrog hejst til tops i haven skaber den helt rigtige feststemning. Hejs flaget ved specielle lejligheder som fx officielle flagdage, fødselsdage og konfirmationer og vis din glæde til omverdenen.

Dano Mast flagstænger i glasfiber

Dano Mast glasfiberflagstænger har en blank og smudsafvisende overflade og er stort set vedligeholdelsesfrie. En flagstang fra Dano Mast kræver hverken lak eller maling nogensinde og den er nem at håndtere – en 8 meter lang flagstang vejer fx kun 13 kg.

Dano Mast A/S er leverandør af et bredt sortiment indenfor flagstænger i glasfiber, støtter, Dannebrogsflag, beslag og alle andre former for tilbehør til flagstænger.

Både flagstænger og tilbehørsprogram er i særklasse, blandt andet er Dano Masts knopper støbt i Lyran, som er stærkt og uv-stabilt og holder den røde farve i mange år. Lineholderne er selvlåsende, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om, at flaget synker en lille smule på flagstangen, når det er hejst. Desuden leveres alle flagstænger med en udførlig monteringsanvisning, som gør arbejdet let at gå til.
produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

    Dano Mast

    Dano Mast A/S er en dansk produktionsvirksomhed med topmoderne produktionsfaciliteter beliggende i Hovborg. Flagstænger fra Dano Mast er testede af Teknologisk Institut, og produktionen overholder de danske krav til miljø og arbejdsmiljø.

    Bedst i længden

    Dano Mast giver markedets stærkeste garanti: 10 års garanti mod brud på flagstangen. Den gælder ved flagning med korrekt flagstørrelse i en vindstyrke på op til 25 meter i sekundet.