Have

Drivhuse, hegn, havemaskiner og grill

Hus og have kræver din opmærksomhed og tid. Derfor ønsker vi hos Bygma, at du udnytter din tid effektivt og får resultater der giver varig glæde, uanset om du køber et komplet drivhus, et hegn eller et nyt sæt havemøbler.

I udvalget til hus og have finder du alt din til dine gør-det-selv haveprojekter, lige fra bigbags med granitskærver og flis, til redskabsskure og tilbehør til indretning af en flot og holdbar terrasse.

Start foråret med beskæring, hvor vi har haveredskaber fra Fiskars og CAT. Gør plænepleje og havearbejdet lettere med en praktisk robotplæneklipper. Gør haveindretningen pænere med havehegn og byg dit nye redsskabsskur med vores udvalg af havehuse og brændeskur fra Plus.

Bygma drivehuse og redskabskure

Fra haveredskaber til redskabsskure

Haven er manges hyggeprojekt, uanset om du bygger drivhus eller klipper hæk. Det er udenfor vi hygger med venner og familie i sommerhalvåret og om vinteren skal der ofte ryddes sne og holdes orden.

Hos Bygma.dk har vi alt fra de mest essentielle haveredskaber til komplette redskabsskure. Du kan bestille levering af bigbags med flis og granitskærver til dekorative toplag samt finde orangeriet, der bringer dig glæde året rundt.

Find komplette redsskabsskure

Et redskabsskur behøver ikke være en lille sag, hvor du kun lige kan have din plæneklipper og haveredskaber.

Plus Nordic havehusene er komplette løsninger i fyrretræ inkl. tagpap. I udvalget finder du alt fra de små modeller på 5 kvadratmeter til de store udgaver, der også rummer det udekøkken du måske altid har drømt om.

Gem skraldespande og genbrug med renovationsskjulere

Lige så skønt det er med et flot havehus eller udekøkken, er det også frustrerende at have udsigt til fire skraldespande til genbrug i indkørslen.

Derfor har vi også komplette sæt, der gør det let at opsætte pæne renovations-skjulere.

Orangeri og drivhuse fra Vitavia

Med et orangeri eller et drivhus forlænger du tiden hvor du kan nyde din have.

Komplette løsningerne fra Vitavia kan både bygges op ad husmuren, men kan også være store modeller, hvor du kan placere havemøbler og nyde solen året rundt.

Husk bygningsreglementet ved overdækket byggeri

Når du køber redskabsskure, drivhuse og andet overdækket byggeri, er det vigtigt at du sætter dig ind i bygningsreglemntet.

Uanset om du handler online eller i dit lokale byggecenter får du service og vejledning, der sikrer at du får de helt rigtige materialer og mængder til professionelt og bæredygtigt byggeri.

Hent inspiration i dit lokale byggecenter

Om du kigger på drivhus, renovationsskjulere eller orangeri anbefaler vi altid at du besøger dit lokale Bygma byggecenter. Her får du lettere fornemmelse for de forskellige løsninger og få professionel vejledning.

Hegn til hus, have og terrassen

Hegn, terrasse udstyr og havemøbler

Vi ved du elsker at anlægge have og sørge for at den præsenterer sig lækkert og indbydende for dine gæster. Hos Bygma finder du alt det, der gør at du også kan nyde din indsats i haven.

Du kan vælge selv at bygge dit hegn, med hegnsbrædder og pæle eller vælge færdige løsninger. Systemhegn gør det let at skabe ro og læ omkring terrassen, som du kan indrette lækkert med fx havemøbler og en terrassevarmer.

Det danske klima er hårdt

Selvom vinteren er blevet mildere, så er forskellen mellem sommer og vinter stadig hård for hegn, havemøbler og terrasse. Derfor er vi også kritiske overfor kvalitet og materialer i vores sortiment.

Af samme årsag fører vi også Yunik maling og træolie som supplement til vores mange haveprodukter. Selvom trykimprægneret træ modstår fugt og temperatur udsving i mange år, skal det over tid også vedligeholdes ordentlig.

Spar tid med godt grej

Uanset om du rydder sne om vinteren eller klipper hæk, så er det bare federe med godt grej.

Derfor byder vores haveafdeling også på et stort udvalg lige fra Fiskars haveredskaber til Ryobi sneryddere.

Husk at nyde sommeren i haven

Du kan altid finde et nyt projekt at gå i gang med. Træværket skal rengøres og have træbeskyttelse, fliserne skal rengøres og hækken klippes.

Når du fx benytter træolie af god kvalitet og haveredskaber, der sparer dig tid, får du mere tid til at nyde sommeren. Det er surt at skulle vedligeholde hegnet hvert andet år fordi træbeskyttelsen ikke beskytter ordentligt eller bruge ekstra tid fordi fliserenseren driller.

Hos Bygma står vi inde for kvaliteten af de produkter vi sælger, så du kan være sikker på at du kan nyde haven i den danske sommer.

Inspiration til huset og haven

Store fliser og terrasse

Guide til belægning med fliser

Gør du arbejdet korrekt, kan flotte og robuste flisebelægninger holde 20 til 30 år.

Byg din egen sandkasse til haven

Byg din egen sandkasse

Med vores guide kommer du hurtig fra start til slut. Vi vejleder dig i at bygge en sandkasse til haven. 

Terassebrædder til træterasse

Inspiration til terrassebelægning

Kom i gang med at bygge din nye terrasse. uanset om du skal bruge træ eller fliser.