Orangeri

En oase til familie, hygge og planter

Forlæng havesæsonen med et orangeri og skab et ekstra samlingspunkt for familie og venner. Et fritstående orangeri i haven fungerer både som et almindeligt drivhus og et opholdsrum, hvor du kan indrette dig hyggeligt med havemøbler og planter.

Hos Bygma er udvalget af orangerier baseret på store Vitavia drivhuse. De fås i farverne sort, grøn eller aluminium , som alle er fremstillet i eksklusivt design. Modellerne byder alle på masser af plads, nemt montage, 3 mm hærdet glas, 2 døre og 4 vinduer.

Til flere af Vitavias orangerier kan du vælge placeringen af den dobbelte skydedør, enten i "indgangspartiet" eller i en af de to gavle. Desuden har du mulighed for at tilkøbe ekstra dørsæt til orangeriet, hvis du ønsker flere udgange. I udvalget af tilbehør til drivhuse kan du også finde Cresting, tagrygdekorationer og glas. 

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Orangeri eller drivhus?

  Er der forskel på et orangeri og et drivhus?

  Orangerier og drivhuse har meget til fælles, da vi benytter dem til at skabe et varmt og tilpasset miljø for forskellige typer frugter, grøntsager og blomster.

  Den primære forskel mellem orangerier og drivhuse til private ligger ofte i størrelsen. Drivhuset er normalt betydeligt mindre og bruges primært til at skabe et varmt og beskyttet miljø for dyrkning af planter, blomster og grøntsager.

  Orangeriet er derimod større og fokuserer mere på at være et behageligt opholdsrum med indretning, hvor ikke kun planterne, men hele familien, kan nyde sollys og varme. Netop i Danmark er orangeriet populært, fordi familien kan nyde varmen og sollyset tidligere i foråret og langt ind i efteråret.

  Sort drivhus i stedet for et orangeri?

  Orangeri, drivhus eller vægdrivhus?

  Hos Bygma finder du både drivhuse, orangerier og pladsbesparende vægdrivhuse. Alle har deres fordele og ulemper.

  Alle vores orangerier er på 13 m², hvor du får god plads til både planter og en hyggelig indretning med havemøbler. Vi kan også hjælpe dig, hvis du foretrækker et mindre drivhus eller vægdrivhus, som vi fører i flere forskellige størrelser.

  Bemærk, at orangerier, drivhuse og vægdrivhuse fra Bygma leveres fragtfrit til landfaste øer.

  Inspiration til dig der køber orangeri

  Drivhuse og Orangerier

  Drivhuse og orangerier

  Skab din egen oase for planter og familie med drivhuse og orangerier i Bygmas udvalg.

  Havemøbler til terrassen

  Find de rette havemøbler

  Alt fra trællebænke til borde og foldestole, så du kan samle familien og naboer på terrassen-

  Store fliser og terrasse

  Guide til belægning med fliser

  Gør du arbejdet korrekt, kan flotte og robuste flisebelægninger holde 20 til 30 år.