Orangeri

Forlæng havesæsonen med et orangeri og få et ekstra samlingspunkt for familien. Du kan både bruge orangeriet som et almindeligt drivhus og som et opholdsrum, hvor du indretter hyggeligt med havemøbler og planter. Nyd udelivet i et orangeri, selvom det regner og blæser.

Vores orangerier fås i sort, grøn eller aluminium. De er alle udført i eksklusivt design og har masser af plads, stor siddehøjde, 3 mm hærdet glas, 2 døre og 4 vinduer. Du kan vælge, om den dobbelte skydedør skal placeres i "indgangspartiet" eller i en af de to gavle. Du har mulighed for at købe ekstra dørsæt, hvis du ønsker flere udgange i orangeriet. Du kan også tilkøbe Cresting, tagrygdekoration, som ekstra drivhustilbehør. En tagrygdekoration giver både et flot victoriansk udseende og samtidig bliver det vanskeligere for fugle at sætte sig på tagryggen.

Stemningen i orangeriet

Belægningen i et orangeri betyder også meget for den stil, du vil skabe. Se vores store udvalg af belægning. Indretningen er med til at skabe den rette stemning, når du fx sætter krukker med planter, blomster og krydderurter i orangeriet. Måske skal der være eksotiske planter som fx citrustræer, oliventræer eller et figentræ?

Forlæng havesæsonen med et orangeri og få et ekstra samlingspunkt for familien


Orangeri, drivhus eller vægdrivhus?

Alle vores orangerier er 13m2, hvor du får god plads til både planter og hyggelig indretning med havemøbler. Vi kan også hjælpe dig, hvis du foretrækker et mindre drivhus eller vægdrivhus, som vi fører i flere forskellige størrelser.

Bemærk, at alle orangerier, drivhuse og vægdrivhuse leveres fragtfrit.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle