Loftlamper

Indret boligen med loftpendel eller plafond

I Bygma fører vi et stort udvalg af loftlamper, der er velegnede til både praktisk belysning og æstetisk indretning af din bolig. Uanset om du har brug for en spisebordslampe eller belysning til soveværelset, har vi forskellige størrelser af spotlamper, loftplafonder og elegante pendellamper til dit behov.

I vores sortiment finder du mange forskellige farver og varianter af loftlamper. Her kan du finde loftlamper, der primært tilfører rummet æstetisk og hyggelig belysning. Der er også modeller med ekstra funktioner eller IP-sikring, hvilket gør dem velegnede til badeværelser eller andre fugtige omgivelser.

Husk også at kigge på væglamper

Hvis du leder efter matchende væglamper, så tilbyder mange af vores lamper også kollektioner, hvor du kan finde tilsvarende design i væglamper

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Nordlux loftlamper hos Bygma

  Loftlamper dækker flere forskellige Nordlux kollektioner, med forskelligt fokus på æstetik, praktiske egenskaber og brug i hverdagen.

  I Bygmas udvalg fokuserer vi på de praktiske modeller i udvalget, uden at vi går på kompromis med æstetik eller montering.

  Nordlux loftpendel og loftplafond

  Der findes eksempelvis serier af lamper, der fungerer bedst som loftpendel over spise- eller stuebordet.

  Her sikrer Nordlux designs at synsfeltet er beskyttet for den kraftige lyskilde, så der både skabes et behageligt men også anvendeligt lys.

  Designs til arbejdsbelysning eller læsning

  Når du vælger en loftlampe, skal du ikke kun kigge på om den hænger lavt eller højt.

  Betragter du udvalgte Nordlux loftpendler, ser du at flere har en meget målrettet lyskeglen og er derfor bedre egnet til læsning eller arbejde.

  Plafonder og spots i gang og entreen

  Af praktiske hensyn, er det oftest plafonder og spots du monterer i entreen og gange.

  Kombineret med en bred lyskilde og Nordlux Moodmaker lysdæmpning opnår du både en behagelig atmosfære i indgange og entreen, men kan også få praktisk belysning i de mørke stunder.

  Nordlux omari bordlampe hos Bygma

  Hvor højt skal loftlampen hænge?

  Selvom vi gerne giver gode råd, anbefaler vi at i sammen eksperimenterer med højden før i tilpasser ledninger og ophæng. 

  Placeringen og ophænget af loftbelysning afhænger af mange forhold. Lige fra lampeskærmens udformning, lyskilden (pære) og hvad lampen skal belyse.

  Lamper over spisebordet

  Spisebordet er det sted, hvor danskerne hyppigst benytter sig af lavthængende loftpendler eller lamper.  Både Nordlux Piso og Gloom er udemærkede valg på hver deres måde.

  Med sine 5 målrettede lyskilder kræver Gloom en anden højde end Piso. Med de 5 flotte arme bør Gloom hænge lavt, men du skal tænke på, at lampen let blænder. For at undgå at den blænder, skal du derfor på en behagelig og varm lyskilde. Piso skjuler derimod lyskilden, hvorfor den både kan give et stort diffust lys eller hænge lavt uden at blænde.

  Lamper over stuebordet

  Belysning i stuen er oftere til stemning og hygge end reel funktionel lys. Samtidig vil du gerne undgå, at loftpendler kommer i vejen for fjernsyn, eller hænger for lavt over stole og sofaer.

  Ved en lænestol og/eller små borde ved bogreolen kan derimod sagten overveje at lade en loftpendel hænge lavt. 

  Tæt på bogreolerne eller i nærheden af malerier er det derimod oplagt med målrettet spotbelysning. 

  Relevant for dig der sætter lamper op

  Hvid stikkontakt med afbryder

  Elartikler og stikkontakter

  Hos Bygma fører vi alt fra afbrydere til elpaneler, når du skal indrette boligen eller kontoret.

  Akustikplader og akustiklofter

  Akustikplader og paneler

  Benyt akustikplader og loftbeklædning derhjemme eller på kontoret til et mere behageligt indeklima.

  Nordlux lamper til spisebord

  Inspiration til Nordlux lamper

  Find brochurer og få overblik over Bygmas udvalg lige fra indbygningsspot til plafonder.