Terrasse

produkterFiltrer visning

+ Vis alle

  I Bygma kan du finde alt, hvad du skal bruge til at bygge din træterrasse eller anlægge en flot fliseterrasse med belægningssten. Skal du ikke bygge din terrasse i trykimprægnerede terrassebrædder, kan du vælge kompositbrædder eller vores FSC-certificerede bæredygtige brædder i hårdt træ, som eksempelvis Bangkirai.

  Læs mere om opbygning af terrasse og find inspiration her

  Inspiration til din nye terrasse

  Når terrassen er på plads, kan du også købe alt, hvad du skal bruge til at nyde, rense og vedligeholde terrassen. Trærens, fliserens og højtryksrenser til at rengøre, olie til både trykimprægnerede terrassebrædder og hårdttræs olie til de eksotiske træsorter. Og med terrassevarmer fra fra NSH Nordic og Millarco bliver både sommeren og aftenen længere på din terrasse.

  Mulighederne er mange, når du skal bygge eller vedligeholde din terrasse. Det er en god idé at tage nogle forskellige faktorer med i overvejelserne, inden du går i gang. Placeringen af din terrasse, størrelsen på terrassen, materialevalget er alle ting, som du bør tænke på når du skal i gang.

  Se tjekliste til træterrassen

  Byg din egen træterrasse  Læs mere i kataloget med terrassebrædder om, hvordan du bygger din egen træterrasse, behandler træterrassen og hvilke terrassebrædder der passer godt til det danske klima. I kataloget er terrassebrædderne inddelt i forskellige kategorier i forhold til formstabilitet og hårdhed, så du kan se, hvilke terrassebrædder, der egner sig til dine behov.

  Modulopbygget Dolle terrasse - nemt og hurtigt

  Du kan hurtigt og enkelt montere en ny terrasse fra Dolle, hvor du vælger de moduler, der passer til dit hus. Design din nye terrasse og se prisen med det samme - Dolle-terrassen giver dig mange muligheder. Vælg mellem en hævet terrasse eller lav terrasse i terræn, sort eller galvaniseret gelænder og trappe samt klart, matteret eller tonet glas som gelænder.