Hansgrohe: Armaturer i topkvalitet

Eksklusivt design i armaturer og blandingsbatterier

Hansgrohe er en af de førende producenter af innovative armaturer til køkkenvasken, badeværelset og bruseren i alt fra blank krom til elegant mat sort design. Hansgrohe kombinerer tysk ingeniørkunst med sans for detaljer, der er forfinet gennem 120 år, hvorfor du får armaturer til køkken, håndvask og bad, der ikke kun gør hverdagen praktisk og æstetisk flot, men gør mødet med vand til en sanselig oplevelse. 

Hansgrohe: Armaturer i elegant design

Eksklusivt design i armaturer og blandingsbatterier

Hansgrohe er en af de førende producenter af innovative armaturer til køkkenvasken, badeværelset og bruseren i alt fra blank krom til elegant mat sort design.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle

  Er Grohe og Hansgrohe det samme?

  Selvom det er nærliggende at tro, så er Grohe og Hansgrohe ikke samme virksomhed og har to forskellige ejerkredse og tilgange til fremstilling af armaturer. Hans Grohe blev grundlagt i 1901, mens hans søn Friedrich Grohe grundlagde Grohe ca. 30 år senere.

  Forskellen på Hansgrohe og Grohe er primært deres virke og deres tilgang til design og innovation inden for armaturer og vandbesparelse. Hvilket mærke der er bedst for netop dig, afgør du ved at prioritere, hvad der er vigtigst for dit køkken eller badeværelse: Mens Hansgrohe ofte er kendetegnet ved det eksklusive design og teknologi, fremhæves Grohe oftere for en balance mellem praktiske løsninger, flot design og vandbesparelse.

  I Bygmas sortiment af Hansgrohe finder du køkkenarmaturer, bruserarmaturer og håndvaskarmatur til badeværelseti moderne design med lang levetid og høj funktionalitet. Hansgrohe stræber efter at forene æstetik og funktionalitet i hver eneste løsning.

  Hansgrohe armatur og brusesæt føres online og lokalt

  På Bygma.dk finder du alle de Hansgrohe armaturer og brusesæt, som føres eller leveres i hele Danmark. I din lokale Bygma kan udvalget variere, hvorfor du med stor sandsynlighed finder et bredere og mere varieret udvalg i dit lokale byggecenter.

  Som Bygmaster får du 10% på dine bestillinger af Hansgrohe, og Bygmaster er først og fremmest tiltænkt privatkunder. Du tilmelder dig Bygmaster-ordningen under bestilling og får 10% rabat direkte.

  Er du professionel eller erhvervskunde, er der meget tid at spare ved at benytte Bygma Proffshop til bestilling af armaturer og VVS-produkter. I Proffshoppen får du let adgang til bl.a. faktura, mest købte produkter og hurtig adgang til dokumentation over dine byggeprojekter.

  Er Hansgrohe et godt mærke?

  Med mere end 120 år har tyske Hansgrohe indtaget en af de førende roller indenfor fremstilling af armaturer til bl.a. håndvaske og brusere, fra køkken til badeværelse.

  Når du køber et Hansgrohe bruse- eller køkkenarmatur køber du et solidt og holdbart produkt, der er behageligt og praktisk designet og hvor der også er tænkt på nem og holdbar montering. Uanset om du er til blank krom, mat aluminium eller mat sort overflade, tilbyder Hansgrohe kvalitet, eksklusivt design let adgang til reservedele og nem installation.