Pandelamper

Pandelamper kan bruges som et alternativ til lommelygter, når man ikke har nogen hænder frie. I vinterhalvåret er der et begrænset antal lyse timer i døgnet, og her kan en pandelampe være specielt brugbar og praktisk. Pandelampen kan hjælpe dig, hvis du fx skal bygge noget udenfor efter, at mørket så småt er ved falde på, hvis du skal ud på en løbetur, læse en bog efter mørkets frembrud eller noget helt fjerde, hvor det er en fordel at have hænderne frie.

I Bygma forhandler vi forskellige pandelamper bl.a. med mulighed for flere lysindstillinger eller 90 grader funktion. I Bygmas sortiment finder du også pandelamper med eller uden LED lys og forskellig benyttelse af batterier. Det er derfor vigtigt, at du tænker over hvilke funktioner, du har brug for inden, at du køber en pandelampe. Der er pandelamper i forskellige størrelser og prisniveauer, så du kan finde en, der passer til dig og dine behov.

10% rabat på pandelamper

Bygma tilbyder 10% rabat på mange af pandelamperne og andre varer, hvis du er oprettet som Bygmaster kunde. Som Bygmaster får du også mulighed for at se dine fakturaer og få kredit. Læs mere om Bygmaster og fordelene og opret dig, så kan du allerede få rabat på dit køb nu.
produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle