Opladere

Find den rette enkelt- eller dobbeltoplader

Leder du efter en ny oplader til dine 12 volt eller 18 volt batterier som tilsluttes 230volt? Så er du kommet til det rette sted! Bygma tilbyder et bredt udvalg af enkelt- og dobbelt opladere fra Makita, Ryobi, Milwaukee og DewALT, der alle er designet til at holde dine batterier opladet, så de er klar til indsats.

Uanset om du bruger 12v eller 18v batterier, er alle ladere fra Makita, Ryobi, Milwaukee og DeWALT er selvsagt effektive og pålidelige, så du kan være sikker på, at dine batterier altid er klar til brug. På Bygma.dk finder du alt fra en simpel lynlader til 12 volt 1AH batterier eller dobbelt oplader med køleventilator.

Er du på udkig efter en bestemt lader til dit akku værktøj?

Besøg din lokale Bygma og hjælper dig med at finde den rette model.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  12 volt multioplader fra Ryobi

  Alle størrelser og typer opladere

  Grundlæggende findes der tre typer opladere til batterier fra de forskellige producenter af elværktøj. Standardopladere, hurtigopladere samt smartopladere.

  På Bygma.dk fører vi alle de modeller, der kan leveres i hele landet. Derfor kan du sagtens finde flere modeller, hvis du besøger din lokale Bygma. Så tag i din lokale Bygma, hvis du er på udkig efter en bestemt model eller type.

  Standard opladere - fremragende til almindelig brug

  Den mest almindelig type oplader til 12 og 18-volts-batterier er standard opladeren. Den har normalt en enkelt opladningsport og er designet til at oplade et enkelt 12-volts-batteri ad gangen.

  Standardopladere leveres ofte som en del af et sæt med værktøjer eller havemaskine, fordi den dækker de flestes behov. Den har en moderat opladningshastighed og er ideel til generel opladning af batterier til el-værktøj.

  Hurtigopladere er praktiske - men brug den med omtanke

  Hurtigopladere er designet til at genoplade 12 og 18-volts-batterier på kortere tid end standardopladeren.

  De bruger avancerede opladningsteknologier til at øge opladningshastigheden, hvilket er nyttigt, når du har brug for at oplade batterierne hurtigt. Hurtigopladeren kan have en eller flere opladningsporte og kan muligvis oplade flere batterier samtidigt.

  OBS: Som udgangspunkt har hurtigopladning oftest indvirkning på batteriets levetid sammenlignet med en langsommere opladning. Brug dem derfor kun i vigtige situationer.

  Smartopladere holder dine batterier sunde

  Smartopladere er avancerede opladere, der er i stand til at optimere opladningsprocessen baseret på batteriets tilstand og behov.

  Disse opladere kan overvåge og justere opladningsstrømmen, temperatur og spænding for at levere den mest effektive og skånsomme opladning.

  Smartopladere har normalt flere opladningsporte og kan håndtere flere batterier samtidigt. De er ideelle, hvis du har brug for at oplade flere batterier hurtigt og pålideligt.

  Opladere til flere batterier på samme tid

  Opladere fra DeWALT, Ryobi, Makita m.m.

  Der skal benzin på bilen. I hvert fald i nogle år endnu. Og på samme måde skal der også strøm på batterierne for at du kan arbejde.

  Fra udvalget på Bygma.dk kan du købe opladere til dine 12v, 18 og 32v batterier, så du ikke går i stå med hækkeklipperen, boremaskinen eller den elektriske fugepistol. Har du brug for en særlig oplader, kan du også henvende dig i din lokale Bygma.

  Opladere til DeWALT flexvolt er powerstack

  DeWALT's opladere er designet til at være effektive og sikre opladning af batterierne. Nogle af deres opladere har hurtigopladningsfunktioner, der kan genoplade batterierne på kortere tid end traditionelle opladere.

  DeWALT har også smarte opladere, der har funktioner som temperaturkontrol og overbelastningsbeskyttelse for at forlænge batteriets levetid og sikre sikker opladning.

  Ryobi Max Power og ONE+ opladere

  RYOBI tilbyder også et udvalg af opladere til deres 12-volts- og 18-volts-batterier. RYOBI's opladere er designet til at være kompatible med deres batterisystemer og sikre effektiv opladning.

  Nogle af deres opladere har funktioner som intelligente opladningsalgoritmer, der optimerer opladningshastigheden og beskytter batteriet mod overbelastning. RYOBI har også nogle hurtigopladere, der kan genoplade batterierne hurtigere end standardopladere.

  Opladere til Makita akku værktøj

  Når du køber oplader til dine Makita batterier, er det særlig vigtigt, at du er opmærksom på, om det er til CXT, LXT eller XGT batterier. De forskellige batterier er på henholdsvis 12V, 18V og op til 40V. Ligesom Ryobi, Milwaukee og DeWALT har.

  Makitas opladere også intelligent opladning og temperaturstyring på visse modeller. Begge dele sikrer, at dine batterier får mest mulig kraft og forhindrer markant reduktion af batteriets holdbarhed.

  Milwaukee opladere til M12, M18 og MX FUEL

  Hos Bygma kan du også købe opladere til Milwaukees slidstærke og temperaturresistente batterier.

  På Bygma.dk fører vi primært M12 og M14 opladere, enten som enkeltoplader, dobbeltoplader eller opladere til 4 batterier på én gang. Hvis du har brug for en særlig oplader til dit Milwaukee værktøj, hjælper vi gerne på Bygma.dk eller i din lokale Bygma. Du kan finde din lokale Bygma her.

  Opladere er normalt ikke kompatible på tværs af mærker

  De fleste producenter af opladere har forskellige tilslutninger til opladere, ligesom softwaren der kontrollerer opladning er forskellig fra mærke til mærke.

  Derfor er en oplader fra DeWALT ikke kompatibel med Ryobi, Milwaukee eller Makita. På samme måde har modellerne deres egne sensorer til overspændingsbeskyttelse og overophedningsbeskyttelse, så batteriernes levetid optimeres under opladning.

  Selvom der findes opladere, hvor du kan tilslutte forskellige typer batterier fra forskellige mærker, fraråder vi generelt brugen af dem, da forkert opladning og software kan reducere batteriernes levetid eller endda ødelægge dine dyre batterier.

  Mere til dig der kigger på opladere

  Udvalg af batterier herunder DeWALT

  Batterier fra 12 til 72 volt

  Slip for unødvendige pauser og sørg for at have ekstra batterier på lager til dine el-værktøjer og havemaskiner

  El-værktøj fra blandt andet Ryobi, DeWalt og Makita

  El-værktøj

  Se udvalget af professionelt og semiprofessionelt el-værktøj fra DeWalt, Makita og Ryobi.

  Udvalg af havemaskiner fra Byma

  Udvalg af havemaskiner

  Hos Bygma kan du købe alt fra batteridrevet robotplæneklipper til effektive højtryksrensere under havemaskiner