Hækkeklipper

Spar tid og energi med en hækkeklipper fra Makita, Ryobi, Milwaukee eller DeWALT

Der findes ikke noget så smukt og tilfredsstillende som en hæk, der lige er blevet klippet. En snorlige hæk, der indkredser dit hus på en ganske smuk og indbydende måde.

Den helt rette hækkeklipper gør både arbejdet lettere, er sikker at bruge, nem at vedligeholde og let at betjene. Det er endda ofte hensigtsmæssigt at have to forskellige modeller for at kunne klippe forskellige dele af hækken lettere.

Hos Bygma hjælper vi dig med at finde det helt rigtige tilbud på hækkeklippere, eller den rette model. I online udvalget finder du din næste hækkeklipper fra Makita, DeWALT, Milwaukee og et kæmpe udvalg af populære Ryobi hækkeklippere med hurtig levering og lave priser.

Særligt gode priser op til Sankt Hans

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Ryobi hækkeklipper med ONE+ 18v batteri

  Find din næste hækkeklipper

  Efterhånden er det mest populært at købe batteridrevne hækkeklippere. Men der er stadig fordele og ulemper. Skal du i gang med en tilpas gammel hæk eller busk, tilbyder en benzin hækkeklipper flere kræfter til de tykkere grene, mens en eldrevet hækkeklipper er et klogt valg til de store og lange passager med hæk.

  Hækkeklipper med batteri

  Den batteridrevne hækkeklipper er støjsvag, har en lav vægt og du slipper for benzinos. Samtidig skal du ikke bekymre dig om ledningen kan nå eller passe på ikke at skære ledningen over.

  Hvis du har en stor hæk, er det ikke sikkert, at du kan klippe hækken med en opladning af batteriet. I stedet kan du sikre dig ved at have et ekstra batteri på lager. Bl.a. de populære Ryobi One+ hækkeklippere deler også batterier med plæneklippere, løvblæsere og andre havemaskiner.

  Vær altid opmærksom på, om der følger batteri og oplader med den hækkeklipper du køber. Fordi mange af de batteridrevne er en del af faste serier der bruger dine eksisterende batterier, medfølger der ikke batteri eller oplader - du supplplere din hækkeklippere med nyt batteri batteri finder du det her.

  El hækkeklipper med ledning

  Hvis du vil sikre dig, at du ikke løber tør for strøm under klipning af hækken, er en el hækkeklipperen med ledning det ideelle valg.

  Udover at el hækkeklipperen typisk har en stærkere motor, er den oftest lettere at arbejde med, fordi du ikke skal løfte på batteri også.

  Ligesom hækkeklipperen på batteri er en el hækkeklipper meget støjsvag.

  Vær dog opmærksom på ikke at klippe ledningen over og brug en tyk og rød eller orange forlængerledning, der oftest er nem at se mens du arbejder.

  Benzin hækkeklipper

  Fordelen ved den benzindrevne hækkeklipper er, at den ligesom den eldrevne hækkeklipper har en kraftigere motor end de batteridrevne. Det betyder at den kan klare de tykke grene i gamle buske og hække, som nogle gange kan være en udfordring for mindre batteri- og eldrevne maskiner.

  Til gengæld bliver du sjældent gode venner med naboerne, fordi den larmer den meget og så er den oftest tungere end den eldrevne. Derimod skal du hverken bekymre dig over batteriernes holdbarhed eller være bange for at klippe ledningen over.

  Stanghækkeklippere og teleskop hækkeklipper

  Det kan både være udfordrende og svært, at klippe en høj hæk og trimme de store buske. Her kan du enten vælge at balancere på en god stige, et mobil stillads eller vælge en stangklipper.

  Selvom et mobil stillads er mere behageligt, og gør det lettere at se hvad du klipper, så kan en stangklipper / teleskop hækkeklipper være et kærkomment arbejdsredskab.

  Med sele og højdejustering kommer en teleskop hækkeklipper nemt op og klipper toppen af selv meget høje hække. Netop her er det ofte smartest med en batteridreven model, så du hverken skal tænke på ledning eller den tunge vægt af en benzindreven hækkeklipper

  Multiklippere - også kaldet all-in-one klippere

  Multiklippere er oftest til de mere kosmetiske opgaver. Her får du ofte forskellige redskaber, hvor du skifter sværdet eller værktøjet ud, enten for at trimme bunddække, græs og klippe de små detaljer på hækken.

  Ryobi Hækkeklipper

  Ryobi er især kendt for den innovative batteriteknologi bag ONE+, High Performance og Max Power, samt for at tilbyde høj kvalitet til lave priser.

  Når du kigger på en Ryobi hækkeklipper, vil du oftest møde ONE+ 18V batteriteknologi, da den leverer høj ydelse og stabil batteridrift, samtidig med at den holder vægten på din hækkeklipper nede.

  Udover den gode kvalitet til prisen, har Ryobi også fokus på praktiske funktioner og ergonomi, så du får en behagelig oplevelse med klipning og beskæring af hække, buske og træer.

  Hos Bygma fører vi et stort udvalg af Ryobi haveredskaber og havemaskiner i ONE+ og MAX POWER serierne, hvor du altid kan finde det, du har brug for i forår og sommer.

  Makita Hækkeklipper

  Makita fremhæver sig med deres teknologiske innovationer og høje komfort.
  Med en Makita hækkeklipper får du blandt andet adgang til XPT-teknologi, der reducerer vibrationer og belastning på hænder, arme og skuldre under hækkeklipning.

  Makita hækkeklippere er også et populært valg blandt fagfolk og hobbygartnere, da de er holdbare og har lang batterilevetid. I Bygmas udvalg finder du altid et stort udvalg af forskellige Makita havemaskiner, herunder den populære DUX60 motorenhed, hvor du kan udskifte forsat med forskelligt tilbehør som trimmer, stanghækkeklipper og kædesav.

  DEWALT Hækkeklipper

  DEWALT er en producent af el-værktøj og havemaskiner, der imponerer med deres robuste konstruktion og pålidelighed - perfekt for dig, der ønsker en hækkeklipper, der holder i mange år og ikke svigter på kraften.

  Gennem mange år har DEWALT været det foretrukne valg for mange inden for el-værktøj og havemaskiner. Med udviklingen af batteriteknologier leverer en DEWALT hækkeklipper høj ydelse, selv ved klipning af tykke grene. Du kan også altid flytte batteriet til din DEWALT grensav.

  Hos Bygma finder du alt, hvad du har brug for inden for DEWALT, lige fra buskrydder til plæneklipper, så du altid er udstyret til beskæring og klipning af hække, buske og træer.

  Milwaukee Hækkeklipper

  Milwaukee tilbyder først og fremmest kraftfulde batteridrevne løsninger, der appellerer til dem, der søger effektive og professionelle havemaskiner og haveredskaber med konstruktion i højeste kvalitet.

  En Milwaukee hækkeklipper udmærker sig med øje for alle de funktioner og den komfort, som en professionel gartner og ambitiøs haveejer ønsker sig.

  åvel M16 og M18 batteriteknologien sikrer at din Milwaukee hækkeklipper ikke går ned på kraft halvvejs i hækkeklipningen.

  Er du på udkig efter en særlig Milwaukee hækkeklipper anbefaler vi, at du besøger din lokale Bygma.

  DeWalt hækkeklipper med langt sværd

  Brug og vedligehold af hækkeklipper

  Selv den bedste og dyreste model mister modet, hvis ikke du vedligeholder skær, rengør maskinen efter brug og så skal du naturligvis altid huske sikkerheden.

  Selvom en hækkeklipper er nem at tage i brug, og skal overholde visse lovkrav ift. sikkerhed, så har vi et par tips til korrekt brug og vedligehold.

  Handsker, visir og beskyttelse

  Det er ikke kun fingrene og sværdet på hækkeklipperen, der volder udfordringer. Grene kan nemt give varige øjenskader og trappestiger der vælter har mere end en gang forårsaget brækkede knogler under usikker hækkeklipning.

  Et par gode sikkerhedsbriller er en billig investering, der beskytter øjnene for grene, stumper og støv. Se Bygmas udvalg af sikkerhedsbriller til hækkeklipning.

  Et par gode arbejdshandsker beskytter også under hækkeklipning, både mod torne og afklippede stumper. Se Bygmas udvalg af arbejdshandsker.

  En trappestige er god på plant underlag som fliser eller en jævn græsplæne.

  Gode justerbare stiger og stilladser er dog uundværlige, når underlaget skråner eller ujævnt på andre måder. Bedst er dog enten at bruge en hækkeklipper med tilstrækkeligt langt sværd eller en teleskopklipper.

  Vedligehold af hækkeklipper

  Det er betydelig billigere at vedligeholde din hækkeklipper løbende, end at skulle udskifte den helt fordi den ruster og skæret gået i stykker.

  En Ryobi, DeWALT, Milwaukee eller Makita hækkeklipper holder i utrolig mange år, og klipper nemt mange kilometer hæk, forudsat at du vedligeholder den.

  Rengøring og oliering af sværd og klinge på hækkeklipper

  Uanset om det er en benzin hækkeklipper eller el hækkeklipper, skal du vedligeholde sværdet. Det er det suverænt vigtigste!

  Sværdet udsættes hele tiden for fugt og sagt fra grene og blade, som i mange planter er syreholdig og en smule ætsende.

  Rens sværdet med en børste efter brug, så alt skidt er væk. Giv samtidig klingen syrefri olie umiddelbart før du hænger den op i skuret, så er den klar til næste gang.

  WD-40 kan være din bedste ven ved rust

  De færreste klipper hækken to gange om året og glemmer at smøre klingen. Derfor hænder det, at sværd og skæret ruster. Husk derfor at smøre klingen inden du hænger den op i skuret.

  Glemmer du det alligevel, og oplever rust, kan du benytte WD40. HUSK ALTID at smøre med syrefri olie efter du har renset med WD40.

  Tip: Følg vejledningens anbefalinger til rustfjernelse: Nogle modellers sværd og skær tåler ikke WD40.

  Sløvt skær på hækkeklipper kan slibes

  Over tid bliver sværdets skær også sløvt - dog fortrinsvis hvis du klipper hyppigt, klipper i tykt træ og grene eller er uheldig at ramme et hegn.

  Sværdet kan slibes med den rette fil, hvor du kun stryger filen fremad - aldrig baglæns. Det kan være udfordrende at slibe mindre modeller, mens større hækkeklippere har aftageligt sværd.

  Få flere råd til vedligehold af hækkeklipperen

  Køber du din hækkeklipper i din lokale Bygma, står vi naturligvis altid klar til at vejlede i korrekt vedligehold. Find din lokale Bygma

  Inspiration når du kigger på hækkeklipper

  Ryobi Plæneklippere hos Bygma

  Alt i plæneklippere

  Udvalget af plæneklippere fra bl.a. Ryobi, AL-KO og Grouw er for dig, uanset lille eller stor græsplæne.

  Jumob stillads og stiger hos Bygma

  Stiger og stilladser

  Professionelle stiger og stilladser til selv dine mest ambitiøse byggeprojekter.

  Håndsave og gasbetonsave fra Bygma

  Håndsave og nedstrygere

  Se udvalget af håndsave, gasbetonsave, rygsave og nedstrygere i bedste kvalitet fra bl.a. Stanley og Irwin.