Maling

Vi har også kvalitets-
maling i Bygma

Vi har også kvalitets-
maling i Bygma

Hos Bygma har vi et stort udvalg af kvalitetsmaling, fra danske producent, til ethvert ønske, behov og formål. Hvad end du mangler indendørs maling til stuen og køkkenet eller udendørs maling til husets facade og møbler, kan du finde den rette maling hos os. Vi forhandler således mange forskellige typer af maling, samt diverse relaterede produkter - så som grunder, malertape, pensler, malerværktøj, spartelmasse, fugeprodukter, grundrens og meget meget mere. Alle vores produkter finder du til en i både vores mange butikker og online på vores hjemmeside. Vores ansatte er naturligvis altid klar til at hjælpe med gode råd og vejledning, når du besøger os i dit lokale byggecenter. Når du køber dine varer og maling hos os, kan du være helt sikker på, at det er maling af allerhøjeste kvalitet vi sælger dig, til en samtidig skarp pris.

Populære produkter

Miljø og sundhed

Der er stor efterspørgsel på miljørigtig maling. Maling har historisk set været kendt for at være både farligt og fyldt med kemikalier. Det behøver ikke være tilfældet mere. Mange producenter af indendørsmaling er opmærksomme på, at maling ikke må være hverken sundhedsskadelig eller dårlig for miljøet.

Hvis du går efter miljørigtig maling, så vælg indendørs maling, der er mærket med enten svanen eller blomsten eller i Bygma, Det grønne valg. Du kan købe god miljørigtig maling til gode priser hos os.

Kom godt i gang med  at male

At male er ikke så svært, hvis blot man husker at forberede det rum hvori der skal males. Særlig når du skal male indendørs, har du som oftest brug for blandt andet malertape samt afdækningspap eller filttæpper til at dække gulv og møbler i det rum du skal male i. Maling fra vægge og lofter kan nemlig dryppe lidt - særligt hvis du er kommet til at dyppe penslen lidt for meget i malingen. Derfor bør du altid sikre dig, at paneler, karme og kontakter er dækket af malertape, samt at møbler og pynt på dine vægge er pakket omhyggeligt ind eller alternativt flyttet helt ud af det rum, hvori du maler. Når først du har styr på dette, kan du trygt tage ned og købe kvalitetsmaling til billige priser, i de rigtige farver, så du kan komme i gang med at male. Husk, at vores maling er fra danske producenter.
Er du i tvivl om, hvilket udstyr og produkter du behøver, eller ønsker du et råd fra en af vores medarbejdere, er du endnu engang altid velkommen til at kontakte os i butikken for et godt råd. Ligeledes er du velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice, eller sende dem en e-mail hvis du er i god tid - så hjælper de dig gerne. Vores ansatte er således altid klar til at hjælpe dig  i forhold til guidnings på dit kommende malerarbejde og projekt.

Indendørs maling

Indendørs maling dækker over blandt andet vægmaling, loftmaling, vinduesmaling, træmaling osv. Når du maler indendørs, er der stor forskel på om du vælger en mat eller blank maling. Den matte maling giver en refleksfri overflade,  og er særligt det oplagte valg til lofter eller rum som udsættes for meget kraftig lysindfald - herunder soveværelset. De blanke derimod, giver en god refleksion af solen og lyser rummet op, og giver samtidig en rengøringsvenlig overflade. Om du vælger en mat maling eller en med mere glans,  bør du vælge med tanke på hvilket rum og overflade malingen skal benyttes på. De forskellige typer af maling med forskellig glans, fås således i et spænd lige fra 2 Helmat, der er den mest matte, til Glans 90, der er den maling med den højeste glans. Til vægge er Glans 20 den højeste glans og Glans 30 er almindeligvis vådrumsmaling.

Vægmaling

Når væggene i køkkenet, stuen, soveværelset og husets øvrige rum skal have en gang maling af høj kvalitet, står vi klar med råd og vejledning så du kan komme godt fra land. Maling er dog ikke bare maling, og der kan være store forskelle på den maling du bruger i stuen og på badeværelset. Hos os kan du således både finde vådrumsmaling der produceret til brug i våde og fugtige rum som badeværelset, samt maling til vægge i husets tørre rum, såsom soveværelse, kontor og stue.

På vores hjemmeside, kan du bestille maling i præcis den farve du ønsker. Vi har gjort det nemt for dig ved at give mulighed for at vælge blandt Yuniks farver, men du kan også vælge, at skrive farvekoden du ønsker. Vi kan både bruge RAL-koder og NCS-koder, men andre farvekodesystemer kan også bruges. I vores mange butikker blander vi også den farve du ønsker. Her er kan du også tale med vores fagpersonalem, som kan rådgive og vejlede dig. Her på vores hjemmeside kan du også læse gode råd og hente inspiration til hvilken farve du skal male med ved hjælp af Yuniks farvepalette. Skal der farve på væggene, er det bare at vælge og gå i gang!

Den traditionelle hvide vægmaling fra Yunik, der er blandt vores mest populære malerprodukter, fås til markedsrigtige priser. Og er du Bygmaster, kan du spare 10% på prisen. Fordelen ved en hvid vægmaling er, at resterne sjældent går til spilde. Den overskydende maling kan du være sikker på, at du kan bruge engang i fremtiden til at male et andet rum i. Det er derfor sjældent noget dumt trick at købe en større spand frem for mange små, da der er gode penge at spare i mængderabatten på maling.

Loftmaling

Uanset om du har træloft, gipsloft eller anden type af loft, har vi billig maling til dit loft. Vi har således både refleksfri loftmaling der sikre dig en refleksfri overflade, såvel som grundmaling som du efterfølgende kan male over i en anden farve. Loftmalingen sælges i bøtter i af forskellige størrelser, hvor du sagtens kan bruge den samme loftsmaling i flere forskellige rum. 

Spraymaling

At male med spraymaling kan være både sjovt og hyggeligt. Spraymaling kan du blandt andet bruge til at dække skrammer og overflader der har fået nogle knubs, ligesom at spraymaling er oplagt til for eksempel at friske møbler op. Spraymaling er både billig og meget nemt at bruge, hvor flere varianter kan købes til en pris på under 100 dkk, både online og i vores mange butikker. Spraymalingen er oplagt til møbler samt til at dække rust og skrammer på blandt andet cykler, havegrill med mere. Spraymalingen er dog ikke den bedste løsning til hverken vægge eller lofter, som vi anbefaler at du maler med maling specifikt til lofter og vægge.  

Vigtigheden af at vælge den helt rigtige farve

Når du skal i gang med dit projekt, er det vigtigt, at du vælger malingen i de rigtige farver. Malingen er muligvis et af de største og vigtigste valg du skal træffe, med henblik på indretningen af dit rum, hus, garage - eller hvad ellers der trænger til en gang maling. De færreste tænker over det, hvis alt spiller i forhold til farvevalg,  men ikke desto mindre kan de forkerte valg af farver og maling skabe disharmoni i hjemmet. Derfor bør du altid overveje grundigt, hvilken maling du bruger til væg, loft, facade, møbler og så videre. 

Ønsker du for eksempel et varmt og åbent køkken eller stue, der virker imødekommende og samtidig indbyder til fællesskab og hygge omkring køkkenbordet, kan det for eksempel være en fordel at male væggene lyse og hvide.  Foruden at skabe mere lys i køkkenet, vil vægge og lofter i en lys farve samtidig skabe en illusion om mere plads, så selv et mindre rum kan komme til at virke stort. Netop stuen og køkkenet som for manges vedkommende er husets hjerte, er det særligt vigtigt, at du tænker over hvilken maling og farve du maler i. Et af de store trends i øjeblikket er at indrette og male husets hjerterum i en kombination af lyse samt mørkere naturfarver. Flere mørke farver kan nemlig godt samtidig være varme farver. Eksempler herpå kan være en lysere brun, der vækker genkendelighed til en tur i skoven - den skarpe blå farve fra bølgerne ved Vesterhavet eller den orange og røde farve vi alle kender fra solen der går ned og står op i horisonten.

En anden måde hvorpå du nemt men effektivt kan skabe kontrast i farverne i dit hjem, er gennem at male møblerne i andre kontrastfarver. Spiseborde, kommoder og øvrige møbler i blandt andet mørke eller naturfarver er igen populært, da de skaber dynamik i rummet, samtidig med, at det giver dig muligheden for at give dit hjem dit helt eget personlige udtryk.

Mangler du ideer og inspiration til hvilken maling der vil stå bedst til dit projekt, kan du tjekke Yuniks farvepalette, så du kan komme godt i gang med at vælge den rette maling at male i.

Maling og lak til gulv

Overfladen på dine gulve vil med tiden blive slidte, og der er derfor vigtigt, at  vælge noget maling til dine gulve som kan holde til at blive gået og trampet på over en længere periode. Et andet alternativ kan være at give gulvet en omgang gulvlak oven på dit nymalede trægulv. Inde i boligen er særlig gulvlak med en mat overflade populær, da de foruden at give gulv og maling ekstra slidstyrke, samtidig giver mindre genskin de dage hvor solen står lige ind.

Blandt vores udvalg af forskellige typer af lak til gulv, sælger vi hos Bygma blandt andet klar lak, reparationslak foruden lak refresher, lakpleje, knastlak med mere.

Træmaling og overfladebehandling

Træmaling bruges i et væld af sammenhænge. Det kan bruges indendørs til møbler og paneler, eller den kan bruges udendørs til facader, stakit og havemøbler. Husk, at det ikke er den samme træmaling man bruger indendørs, som man bruger udendørs!

Særligt hvad angår det at male facader og overflader udendørs, kræver at man er særlig omhyggeligt, da de nymalede overflader skal behandles til at kunne klare det danske vind og vejr. Om sommeren vil solens UV-stråler således hurtigt afblege dårligt malet og behandlet træ, mens vinterens bidende kulde med sne og regn vil slide ekstra hård på træmøblerne udendørs.

Maling til udendørs brug er lavet så det er ekstra robust, slidstærkt og holdbart. Ønsker du en anden behandling at dit udendørs træværk, finder du i Bygma er stort udvalg af træolie til forskellige træsorter, samt anden træbeskyttelse - alt sammen fra Yunik.

Maling til metal

Har metallågen, cyklen eller din grill fået nogle ridser og rust, kan meget af dette dækkes af maling til metal. hos os finder du således flere typer af metalmaling til jern og metal i farver som metallisk sølv, hvid og sort. Til en rigtig god pris, kan du samtidig købe en hvid spraymaling til din radiator, og som Bygmaster sparer du 10%.

Pris på maling

Priserne på maling kan variere meget, og afhænger i høj grad af hvad du skal male. I vores butikker, og online på vores hjemmeside har vi et stort udvalg af billig maling i høj kvalitet i spande af forskellige størrelser. Her kan du blandt andet finde vægmaling, indendørs maling, udendørs maling, grunder samt maling til lofter, møbler og meget mere i flere forskellige farver. Vores store udvalg af maling fås i forskellige størrelser, lige fra små billige bøtter på 0,75 liter, og op til de store 10-liters spande, hvis  væggene og lofterne samtidigt skal have et lag maling.

Ønsker du andre farver end den traditionelle hvide, kan vi tone malingen i præcis den farve du ønsker. Du kan bestille din farve her på webshoppen og i alle vores butikker, hvor vi hellere end gerne hjælper dig med at vælge og blande lige netop den farve, som du ønsker dig i dit hjem.

Billig maling 

Hos Bygma sælger vi en af de bedste malinger på markedet i den højeste kvalitet. Når du handler hos os - enten online eller i din lokale Bygma butik -  kan du altid være sikker på, at du går derfra med det bedste udstyr og maling - vores maling er af høj kvalitet. Alligevel kan du komme i gang med dit maleprojekt til en fonuftig pris. Og tilmelder du dig som Bygmaster,, sparer du 10% på mange af vores produkter,  herunder maling og malerprodukter. Som Bygmaster-kunde kan du med andre ord spar penge på dine fremtidige køb af maling.

Fra tid til anden vil der ligeledes være ekstra stærke tilbud på maling i vores mange butikker, hvilket du kan holde øje med på vores hjemmeside eller ved besøg i din lokale butik.

Køb din maling online

Vi gør det nemt for dig at være kunde hos Bygma. På vores hjemmeside har vi således samlet vores mange varer og produkter inden for også maling og maleudstyr, så du kan sidde i hjemmet, mens du får et overblik over vores store sortiment. Ved at gøre brug af muligheden for at handle maling og andet udstyr online, kan du spare dig selv for en køretur ned i din lokale Bygma butik. Udvalget af varer og produkter på vores hjemmeside er stort set det samme, som du finder nede i din lokale butik. Enkelte produkter kan du være udsat for, kun er at finde i nogle af butikkerne, mens nogle få produkter også kun er at finde på vores hjemmeside.

Her kan du bestille maling og andet grej hjem, ligesom at du til hver en tid kan ringe til kundeservice og den enkelte butik for at høre, om den pågældende vare er hjemme på lager.  Pris på malingen og de øvrige produkter er naturligvis den samme som hvis du handler i butikken, og vil altid fremgå i dkk. 

Handler du online, vil dit maling og øvrige varer selvfølgeligt blive sendt med en levering, så du i princippet ikke behøver at komme ned i din lokale butik. Fragt og levering kan du læse nærmere om lidt længere nede.

Spar penge og bliv medlem af Bygmaster

Vil du som kunde have bedre priser og tilbud på dine fremtidige køb, gør du klogt i at overveje at blive "Bygmaster kunde" hos Bygma a/s. Som kunde hos Bygmaster får du adgang til en masse fordele, hvor du blandt andet vil få 10% rabat på dine fremtidige køb af blandt andet maling og andet malerværktøj.

Vil du købe for eksempel en 10 liters Yunik Pro Grundmaling til væg og loft, kan du således spar mere end 130 dkk på dit køb. Handler du med jævne mellemrum hos Bygma, kan du være helt sikker på, at der er store penge af spare i længden.

Et medlemskab er let og gratis at oprette, og kræver ikke meget mere, end at du opgiver din e mail adresse. Med et medlemskab vil du samtidig få mulighed for helt op til 40 dages rentefri kredit hos Bygma. De 10% rabat er naturligvis dækkende ved køb i både butik såvel som online, så du selv kan vælge, om du vil handle fra hjemmet eller i butikken, når du køber maling til en god, billig og skarp pris. 

Fragt og levering

Når du handler hos Bygma, har du selvfølgeligt mulighed for også at få dit maling og øvrige bestilte udstyr til dit byggeprojekt bragt.  Priser for fragt og levering afhænger af størrelsen og mængden af maling og/eller andet udstyr du bestiller. Køber du for over 5000 kr, får du dog som oftest fri fragt på dit køb, med enkelte undtagelse. De nærmere priser og undtagelser kan du læse nærmere om på vores hjemmeside under Handelsbetingelser for køb på Bygma.dk. Her kan du også læse nærmere om fortrydelsesretten, som er gældende 60 dage for alle vores produkter og vare, som ikke er fremstillet efter særlige kundespecifikationer. 

Fragt og levering af maling og malergrej vil typisk tage mellem 1-3 hverdage fra den dag hvor du har sendt og modtaget bekræftelse på din ordre. Er varen ikke på lager, kan der typisk gå lidt længere. Forventet leveringstid er dog angivet under det enkelte produkt på vores hjemmeside.  Med levering af varer, samarbejder vi med PostNord, som hjælper til på de bestillinger vi ikke selv kan leverer.

Har du yderligere spørgsmål til hvordan fragt og levering foregår, eller har du spørgsmål til den ordre du har sendt, er du til hver en tid velkommen til at kontakte kundeservice hos dit lokale Bygma. Enten over e-mail eller telefon.