Træ

I Bygma er træ ikke bare træ

Bygma er til dig, der tager gør-det-selv-håndværket seriøst. Vores lange erfaring og indgående kendskab til de forskellige træsorter sikrer, at du får de rigtige materialer, i den rigtige kvalitet, til den rigtige opgave. Meget af Bygmas træ kommer fra de svenske skove, hvor klimaet gør, at træet gror langsommere og derved får det tid til at blive kvalitetstræ.

Stor trælastafdeling og professionel rådgivning

Vi har en stor viden om alt inden for trælast og bygningsartikler og vores kvalitetstræ er i et bredt udvalg, uanset om du har brug for fx forskallingsbrædder, lægter eller terrassebrædder.

Gå ind på de forskellige kategoriseringer, der er her på siden, og vælg den sort og slags, der passer til opgaven, du skal udføre derhjemme. Har du for eksempel brug for tømmer, der indgår i mange former for opgaver inden for byggeri som eksempelvis i bindingsværkshuse, så har vi et udvalg, du kan vælge imellem.

Du kan også vælge trykimprægneret træ i fyrretræ, der er ekstra modstandsdygtigt og derfor kan holde til lidt af hvert. Det klarer vejr og vind bedre end de fleste og er derfor velegnet at bruge på udsatte steder fx til hegn, skur og terrasse. Du kan male træet med det samme – det har ingen betydning for imprægneringen.

10% rabat på mange varer

Vil du have 10% rabat på mange varer og samtidig kunne se fx fakturaer, når du er logget ind på bygma.dk? Så kan du blive Bygmaster kunde – læs om fordelene. Det er gratis og hurtigt at melde dig til. Få rabat på træ med det samme som Bygmaster kunde.

Bygmas kundesupport er klar til at svare på eventuelle spørgsmål til din bestilling og valg af forskellige træsorter som fx kvinta eller seksta.

Vil du hellere kigge på det store udvalg af træ, og andre dele af vores store sortiment i ét af Bygmas byggecentre, så er du naturligvis velkommen til det.