Gipsplader

Gipsplader er lavet af gips, som er et naturprodukt og derfor et godt og naturligt produkt at vælge, når du skal bygge fx skillevægge eller lave gipslofter. Bruger du gipsplader til at opbygge skillevægge eller lofter, får du et meget stilrent udseende frem. De kan med fordel anvendes som afdækning på ubehandlede spånplader. I langt de fleste tilfælde er det kun nødvendigt at bruge standardplader, men har du særlige krav til din konstruktion, fx krav om at pladerne skal kunne tåle vand, varme eller hæmme brand, kan vi også tilbyde disse varianter.

Mange forskellige slags gipsplader

Bygma er til dig, der tager gør-det-selv-håndværket seriøst, og som ved, at det sjældent er tilstrækkeligt kun at have en type af en bestemt slags materiale. Det gælder naturligvis også for vores gipsplader, og derfor har vi et stort udvalg af forskellige typer, som du kan vælge imellem, alt efter hvad du skal lave. Standard gipsplader finder du i 13mm, fibergips i 12,5 og 15mm, vindgips i 9mm og vådrumsgips i 12,5, 13 og 20mm.

Vil du have 10% rabat på mange varer og samtidig kunne se fx fakturaer, når du er logget ind på bygma.dk? Så kan du blive Bygmaster kunde – læs om fordelene. Det er gratis og hurtigt for dig at melde dig til.

Gipsvægge - inspiration

Der findes mange forskellige løsninger med gipsvægge som fx lige eller buede gipsvægge, indbygggede elementer eller blot en standard gipsvæg. Lad dig her inspirere af muligheder med gipsvægge, hvor du også kan se videoer med fx montering / opsætning af gipsplader og isolering af gipsvæg. Vi fører også glasvæv og glasfilt til beklædning af gipsvægge. Under muligheder med gipsvægge kan du se videoer med spartling af gipsvæg og opsætning af filt.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle