Varmvæg

Varmvægge er til indvendig efterisolering af kolde, men ellers sunde ydervægge. Elementerne er en færdig løsning, hvor isolering og ny vægoverflade monteres på én gang. To lag, 12,5 mm gipsplade og 30 mm polystyrenisolering, er sammenklæbet med specialklæber.

Vigtigt ved montering af varmvægge

Du undgår kuldebroer ved at bruge isoleringsstolper på 50 mm til samling af elementerne. Vær opmærksom på, at tilslutningerne er tætte. Hvis der strømmer varm, fugtig luft ind i konstruktionen, kan det medføre fugtskader.

Meget tynde, massive ydervægge eller brug af lange skruer til fastgørelse af isoleringsstolper, kan give anledning til kuldebro over samlingerne. I nogle tilfælde kan det forårsage termisk sværtning over skruehoveder og gipspladesamlinger.

Varmvægspladerne må ikke bruges i vådrum eller i fugtige kældre. Du må heller ikke montere pladerne udenpå eksisterende konstruktioner, som har en diffusionstæt overflade - kun hvis 2/3 af den totale varmeisolering er placeret på den kolde side af den diffusionstætte overflade.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle

    10% rabat på varmvægge

    Vil du have 10% rabat på varmvægsplader og isoleringsstolper samt på mange andre varer og samtidig kunne se fx fakturaer, når du er logget ind på bygma.dk? Så kan du blive BYGMASTER kunde – læs om fordelene. Det er gratis og hurtigt at melde sig til. Du får BYGMASTER rabat på dit køb med det samme. Du får også månedlige tilbud til særligt fordelagtige priser.