Bolig og fritid

- lige fra arbejdstøj til køkken og boligindretning

Hos Bygma har vi et bredt udvalg af produkter til boligindretning, hvor du blandt andet finder tilbehør til køkkenet, bordplader, døre og vinduer samt det beskyttende arbejdstøj til dine byggeprojekter.

Boligindretning med Bygma

Bygmas udvalg til bolig og fritid

Indretningen af din bolig har stor indflydelse på din livskvalitet. Hos Bygma ønsker vi at gøre det let at for dig at indrette din bolig, om det gælder  reolsystemer til organisering og oprydning eller bordplader af høj kvalitet.

I udvalget finder du kvalitetsprodukter, der gør gør boligindretningen lettere, og med fokus på høj kvalitet til det gør-det-selv folket.

Gør-det-selv boligindretning

Hos Bygma har vi energibesparende vinduer, robuste døre og sikre låsesystemer.  Vi ønsker at du som kunde investerer i produkter, som både giver livskvalitet med gør-det-selv boligindretning men som også giverr langtidsholdbare løsninger.

Elfa opbevaringssystemer

I sortimentet  finder du Elfas opbevaringsløsninger til indretning af garderobeentre, walk-in-closet og sågar opbevaring i garagen.

Varde brændeovne

Ved at efterkomme nye lovkrav og høje standarder, leverer Varde brændeovne, som både er effektive varmekilder, men som også er flotte samlingspunkter for den hjemlige hygge. 

Bordplader i massiv træ eller laminat

Har du brug for plader på mål, kan du kigge i trælastens kæmpe udvalg af byggeplader. Her finder du alt, uanset om du skal bygge hylder, skillevægge eller møbler. 

Til køkken, bryggers eller spisestuebordet har  vi bordplader massiv træ samt eksklusive bestillingsprodukter fra DFI Geisler

Mascot arbejdstøj hos Bygma

Stiger, stilladser og arbejdstøj

Sikkerhed er lige så vigtig, som driftssikkert værktøj og byggematerialer i professionel kvalitet. 

I Bygmas udvalg finder du derfor professionelle brands såsom JUMBOs stiger og stilladser, Mascots arbejdstøj ft og Otto Schachners sikkerhedsudstyr.

Jumbo stiger og stilladser til byggeprojektet

JUMBO udvikler, producerer og forhandler stilladser og stiger i aluminium, stål og træ, hvor funktion og sikkerhed taler til den ambitiøse gør-det-selv’er.

Stabilitet og robust konstruktion er helt afgørende, uanset om du køber til gør-det-selv i fritiden eller til semi-professionelle opgaver. Med Jumbos produkter kan du trygt male træværket på huset, beskære træer og renovere boligen.

Behageligt og robust arbejdstøj

Arbejdstøj skal både beskytte dig mod skader samt vejret udenfor, men også give funktionalitet og fleksibiliteten, så det ikke hæmmer dit arbejde, men understøtter det.

Til dig der stiller store krav til dit arbejdstøj, finder du derfor også det stærkeste arbejdstøj fra fx. Mascot, Engel j, Helly Hansen og Snickers.

Sikkerheden er også top professionel

Hænder, øjne, ører og lunger er utroligt sårbare uanset om du klipper hæk, bygger carport eller maler.

Derfor er det også vigtigt, at du tænkerrobuste arbejdshandsker, beskyttelsesbriller og masker der beskytter inden du starter.

Inspiration til bolig og fritid

Elfa reoler og hylder i kontor

ELFA systemopbevaring

Fleksibel indretning til dine værelser, uanset om det er til kontor eller walk-in-closet.

Energibesparende vinduer og døre

Energibesparende forsatsruder

Er din bolig udstyret med ældre vinduer, siver varmen måske ud. Det kan og bør du gøre noget ved.

Guide til bordplader fra Geisler

Bordplader fra DFI-Geisler

Bordplader i køkkenet sætter scenen for det liv, du og din familie hygger og tilbereder mad i mange år

Swedoor og JELD-WEN

JELD-WEN Danmark A/S producerer og distribuerer produkter under Swedoor®-varemærket, herunder indvendige døre, yderdøre og skydedøre.

Varde brændeovne

Brændeovne fra Varde handler både om livskvalitet og hygge. Læs råd og vejledning til køb af brændeovne, herunder lovkrav og ydeevne.

Habos hjemmeside

Habo startede som et smedeværkstedet, og har udviklet sig til en af de førende nordiske virksomheder inden for beslag og håndtag.