Træpiller

Vores svenske træpiller af høj kvalitet sælges i størrelserne 6 eller 8 mm. Tjek dit pillefyr eller din pilleovns brugsanvisning for at finde ud af, hvilken træpillestørrelse du skal bruge. Du kan godt fyre med 6 mm træpiller i et fyr eller en ovn, der kan bruge 8 mm træpiller, men vi anbefaler ikke, at du forsøger dig med det modsatte.

Træpiller med høj brandværdi

Vores Varga træpiller har en høj brændværdi og fremstilles af træsmuld fra svensk kvalitetstræ - helt uden bindemidler og tilsætningsstoffer. Det er biobrændsel af 100% rent træ, som producerer CO2-neutral energi med optimal forbrænding og træpillerne efterlader kun en lille askemængde. Træpillerne leveres i praktiske poser á 16 kg. med 56 poser pr. palle. Vi leverer med kran, hvor du ved bestillingen kan skrive i kommentarfeltet, hvor du ønsker træpillerne leveret. Hvis det er muligt, vil chaufføren sætte træpillerne på det ønskede sted.

træpiller i 6 eller 8 mm

produkterFiltrer visning

+ Vis alle

    Opbevaring af træpiller

    Pillesækkene er i plastik, og pallen er emballeret i foliewrap, så træpillerne kan sagtens tåle at stå udendørs. Ved længere tids opbevaring udendørs anbefaler vi dog, at du dækker træpillerne til med presenning eller opbevarer træpillerne i fx et skur.

    Undgå støv i brændselslageret

    Støv i brændselslageret kan udgøre en risiko for brand og støveksplosioner. Derfor er det vigtigt, at støvsuge støv og smuld regelmæssigt. Sækkene og træpillerne skal håndteres, så pillerne ikke bliver slået i stykker for at reducere mængden af støv. Vær opmærksom på, at der ikke må stå mere end 4 kubikmeter træpiller i samme rum som fyret.