Plantecenter

Hvis du skal have anlagt en ny have eller blot mangler nye redskaber eller materialer til din eksisterende have, så kan du finde det i Bygmas plantecenter.

Du kan bl.a. finde højbede, som er gode til blomster, hvis du mangler noget frodigt og dekorativt i haven. Højbedet kan også bruges til krydderurter eller grøntsager, så du kan lave din egen lille køkkenhave. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad et højbed kan benyttes til. Det er også muligt at købe jord med til højbedet, som passer til det, du vil så i det. Vi har ligeledes et stort spektrum inden for vanding, hvor du kan finde vandslanger, vandkander samt andre ting.

Ønsker du have et bed på jordoverfladen, kan du finde bedkanter hos Bygma. Med en bedafgrænser sikrer du, at du bestemmer, hvordan bedet kommer til at se ud og ikke vokser i bredden. Til bedet kan du finde dækbark, som både er ukrudtshæmmende og holder jorden fugtig, så du slipper for at vande blomsterne eller planterne så ofte.

Hvis din have er blevet lidt tør og kedelig at se på eller blot trænger til en opfriskning, kan du finde gødning og frø hos Bygma, som kan hjælpe til at få din have til at se mere frodig ud.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle