Jord og spagnum

Hvis du skal lave fx et nyt bed eller plante noget i en potte, er det vigtigt, at planterne har de rigtige forhold, for at kunne gro ordentligt. I mange tilfælde er det derfor en fordel at bruge noget jordforbedringsmiddel, for at sikre sig det bedste resultat. Det er også vigtigt, at du bruger det regelmæssigt efterfølgende for at holde planterne ved lige. Du kan finde jord eller spagnum hos Bygma, afhængigt af hvad du har plantet eller skal til at plante.

Spagnum er meget velegnet til surbundsbede, da det har en lav pH-værdi, og dermed surhedsregulerer jorden, så planterne trives bedre. Det er også velegnet til andre formål. De forskellige typer jord tilføjer næringsstoffer til bedet eller potten afhængigt af, hvilken plante jorden er beregnet til. Det kan ses på de enkelte produkter. Hos Bygma kan du finde et stort udvalg af haveredskaber, som du kan bruge til at anlægge eller vedligeholde dit bed med.

Når du tilføjer din jord noget jordforbedringsmiddel, er det vigtigt, at du er tålmodig. Det er en løbende proces, og det kan tage lang tid før, at jorden er rigtig god, afhængigt af kvaliteten inden. Der går dog ikke længe før, at du allerede kan se forbedringer i jorden.

10% rabat på jord og spagnum

Hvis du tilmelder dig som Bygmaster kunde - læs om fordelene, kan du få 10% rabat på vores udvalg af jord og spagnum produkter samt mange andre varer.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle