Gødning og frø

Hos Bygma kan du finde forskellig slags gødning, plænerens, plantenæring og græsfrø, så du kan få en grøn og frodig have. Vi forhandler bl.a. produkter fra Borup, som leverer kvalitetsprodukter.

Gødning er essentielt for, at dine planter kan vokse sig store og flotte. Planter har brug for næringsstoffer for at kunne øge i vækst. Næringsstofferne bliver tilført til jorden ved hjælp af gødning. Det er forskelligt, alt afhængigt af hvilke planter du sår, og hvilken jord de sås i, hvor meget gødning du skal bruge.

Hvis du skal lave en ny græsplæne eller tætne en eksisterende, kan du finde græsfrø hos Bygma. Vores udvalg varierer i mængde og pris, så du kan finde de græsfrø, der passer bedst til din plæne. Vi har også plænegødning, så du kan få noget flot, tæt og grønt græs. Du kan også finde en rive på Bygma.dk, som du kan bruge, når du anlægger din nye græsplæne. Det er vigtigt, at jorden er løs og luftig, så græsfrøene får god mulighed for at spire.

Få 10% rabat

Hos Bygma kan du få 10% rabat på mange af vores produkter inden for gødning og frø samt mange andre varer. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som Bygmaster kunde, så kan du også se dine fakturer blandt andre ting. Det er nemt og gratis at oprette sig, og du kan allerede få rabat på dit køb med det samme.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle