Højbed

Hvis din have skal have farve og frodighed i form af blomster, kan du bruge et højbed til blomsterbed. Der er mange fordele ved et højbed. Det er fx et mindre område, så det er overskueligt at skulle fjerne ukrudt fra. Højbede er mere ergonomisk korrekte, da du ikke skal bøje dig, eller ligge på knæ for at passe planterne. Højbedet kan også bruges til krydderurter eller grøntsager, hvis du ønsker at lave en lille køkkenhave.

Har du en mindre have til en bybolig, så er et højbed et oplagt valg, hvis du ønsker at tilføje noget grønt til grunden. Højbedet kan også bruges, hvis du har en altan eller tagterrasse, hvor du gerne vil opnå en havestemning eller have mulighed for at dyrke dine egne krydderier.

Få 10 rabat på højbede

Du kan få 10% rabat på et udvalg af Bygmas højbede. Det kræver blot, at du opretter dig som Bygmaster kunde, så kan du få rabat på et stort udvalg af Bygmas sortiment. Når du er oprettet, har du også mulighed for at se dine fakturer samt mange andre fordele. Få 10% med det samme, hvis du tilmelder dig, når du har lagt varer i kurven.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle