Bedafgrænsning

Hos Bygma finder du bedafgrænser, så du kan holde styr på dit bed. Vi forhandler grønne plast bedafgrænser fra Green>it, som er nemme at arbejde med, da de er i plast.

En bedafgrænser kan bruges til at lave en synlig og klar adskillelse mellem forskellige typer af belægninger. Bedafgrænseren kan bl.a. sørge for, at dit bed ikke gror sig større, end hvad du ønsker. Den fungerer også mod snegle, så de har sværere ved at komme ind til dine planter og blomster og ødelægge dem. En bedafgrænser gør det nemmere at slå græs og komme helt ud i kanterne uden, at der ligger jord, dækbark, flis eller andre ting i vejen. Den fungerer også som en kantsikring, da den kan hjælpe med at undgå, at fliser skrider ud eller rykker på sig.

Få 10% rabat

Du kan få 10% rabat på et udvalg af Bygmas produkter inden for bedafgrænsing. Det kræver blot, at du opretter dig som Bygmaster kunde, så kan du få rabat på et stort udvalg af Bygmas sortiment. Når du er oprettet har også mulighed for at se dine fakturer og få mange andre fordele. Få 10% med det samme, hvis du tilmelder dig, når du har lagt varer i kurven.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle