Brænde

Hos Bygma kan du købe brænde i praktiske brændetårne. Vi sælger brænde i flere forskellige træsorter lige fra den populære ask over eg og løvtræ til den gode og kraftige avnbøg med en brændværdi, der er helt i top. Du kan vælge mellem ovntørret og lufttørret brænde. Fordelen ved det ovntørre brænde er, at det er gennemtørret og kan bruges med det samme. Miks eventuelt ovntørret og lufttørret brænde, hvis du skal bestille brænde hjem til hele sæsonen. Leveres fragtfrit direkte fra leverandøren til brofast vej i Danmark.

Fyr korrekt med brændeovnen

Brug højest 2-3 stykker træ pr. påfyring og sørg for, at det brænder godt med gule flammer. Undgå at lægge brænde på til natten og derefter skrue ned for luften, da træet blot ulmer væk. Den dårlige forbrænding giver meget forurening.

Læs mere om brændsel og brandværdi.


Køb brænde fra stort udvalg af træsorter som ask, eg og bøg hos Bygma - Vi fører både ovntørret og lufttørret brænde - Gratis levering til brofast vejprodukterFiltrer visning

+ Vis alle

    Opbevaring af dit brænde

    Hvis ikke du allerede har et sted, hvor dit brænde kan opbevares på den bedst mulige måde i fx et skur, kan Bygma hjælpe dig med brændeskur, redskabsskur eller presenning. Vær opmærksom på, at brændet har fri luftcirkulation og at det er hævet fra jorden på fx en palle.

    Du kan også vælge at bygge dit eget brændeskur med enten trapezplader eller ståltag. Se udvalget af stolper til skuret.

    Relaterede produkter