Træbriketter

Høj kvalitet og høj brændværdi

Træbriketter består af savsmuld og spåner, der er presset sammen til briketter under højt tryk - uden brug af bindemidler eller tilsætningsstoffer. Hos Bygma får du træbriketter, der stammer fra danske leverandører, som prioriterer at levere briketter og brænde af den bedste kvalitet til den rette pris.

Når du fyrer i din brændeovn, ønsker vi, at du får brændsel med let optænding, den bedst mulige brændværdi, så du får mest varme for pengene, mindre spild og nemmere rengøring - både omkring ovnen og der, hvor du opbevarer dine træbriketter.

Du kan også finde træbriketter i din lokale Bygma.

På Bygma.dk tilbyder vi et bredt udvalg af brændsel, herunder træbriketter, med landsdækkende levering. Hvis du ikke finder, hvad du søger, kan du med fordel kontakte din lokale Bygma, hvor udvalget og tilbuddet på træpiller muligvis er større.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Brænde, træbriketter og træpiller

  Hvilke træsorter bruges til træbriketter?

  Træbriketter er en populær og relativ miljøvenlig brændsel, der bruges til opvarmning i mange danske hjem. Træsorten bag træbriketter varierer afhæng af kvalitet og herkomst. Bøgetræ er dog meget udbredt som træsort til træbriketter, men både gran og fyr bruges i tilsvarende grad.

  Bøgetræ er en udbredt kilde til træbriketter

  Bøgetræ er særdeles velegnet til brændsel af flere grunde. Træet har en højere brændværdi emd fyr og gran afgiver derfor meget varme. Dette betyder, at du kan få en effektiv og behagelig opvarmning af dit hjem med bøge-træbriketter.

  Derudover har bøgetræ en naturlig lav fugtighed, hvilket gør det lettere at tænde op i briketterne og opnå en hurtig og stabil forbrænding. Dette betyder, at du sparer tid og penge ved at bruge bøge-træbriketter.

  Bøgetræ er også kendt for at afgive en behagelig og aromatisk duft, når det brændes. Dette kan være med til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i dit hjem.

  Få leveret brændsel direkte til døren

  Så hvis du er på udkig efter træbriketter af høj kvalitet, der giver dig et effektivt og behageligt opvarmningsalternativ, bør du overveje bøge-træbriketter fra Bygma. Vi leverer træbriketter direkte til døren.

  Husk at læse de generelle leveringsbetingelser, der står på de forskellige typer brændsel eller kontakt din lokale Bygma

  Find Bygma her

  Brændeværdi og forskellige træsorter

  Hvor længe brænder træbriketter?

  Brænde træbriketter er en fantastisk måde at opvarme dit hjem på, da de brænder i en lang periode. Træbriketter kan typisk brænde i op til 4-6 timer afhængigt af størrelsen og kvaliteten af ​​briketterne. Dette gør dem ideelle til at holde dit hjem varmt og hyggeligt i løbet af de kolde vintermåneder.

  Kvalitet, tæthed og lav fugtindhold er afgørende

  En høj brændetid kræver træbriketterne har høj tæthed og lavt fugt indhold, for at sikre en effektiv og langvarig forbrænding. Det sikrer du ved at købe kvalitet, frem for billige træbriketter på tilbud.

  En anden gevinst ved at købe kvalitet frem for billige træbriketter er , at du ikke behøver at tilføje briketter så ofte. Det sparer dig tid og besvær - også når du skal rengøre din brændeovn for aske bagefter.

  Hvor meget aske efterlader træbriketter?

  Mængden af aske, som træbriketter efterlader, varierer også afhængigt af kvaliteten og typen af ​​briketter, som du køber og bruger. Generelt efterlader træbriketter meget lidt aske sammenlignet med f.eks. træ eller kul.

  I lighed med brænde og træpiller, kan det sagtens svare sig at betale lidt ekstra for gode træpiller, hvis du vil have mere varme, bedre forbrænding og mindre aske.

  Husk at opbevare træbriketter tørt

  Hvis træbriketterne bliver fugtige, kan det skabe sodproblemer og samtidig mister de brandværdi.

  Det er bedst at opbevare træbriketter i et opvarmet rum. Hvis du opbevarer dine træbriketter i garagen eller i et brændeskur, kan de få fugt fra luften og muligvis begynde at smuldre.

  Inspiration når du kigger efter træbriketter

  Redskabsskure og havehuse

  Redskabsskure og brændely

  Bygma har dit næste redsskabsskur og havehus, uanset om det er til cykler, brænde eller det lille værksted.

  Effektive brændeovne fra Varde

  Effektive brændeovne

  Brændeovne i høj kvalitet fra Varde, der lever op til brændeovnsbekendtgørelsens strenge krav.

  Brændsel og brændværdi

  Mere om brændsel og brændværdi

  Der er vigtige emner at overveje, når du vælger brændsel. Bliv klogere på brændeovne og brændværdi.