Tilbehør til brændeovne

Bygma udbyder et stort udvalg af tilbehør til brændeovne. Vi forhandler optændingsbriketter, optændingspinde, glasrens, pejsehandsker samt mange andre varer. Hvis du har en brændeovn, er tilbehøret dertil en nødvendighed. Om det enten er på grund af det praktiske eller for at optimere den ekstra hygge, kan du finde produkterne hos Bygma.

Vi har et stort udvalg af stilfulde brændekurve fra det danske mærke Aduro, som specialiserer sig inden for brændeovne. Det er en elegant måde at opbevare sit brænde på. Bliver den ikke brugt til brænde, kan den bruges til opbevaring af aviser, tæpper eller noget helt tredje.

Det er vigtigt at have sikkerheden i orden, hvis du har en brændeovn installeret. Har du små børn i hjemmet, kan du finde et pejsegitter hos Bygma, så de ikke nærmer sig den varme brændeovn. Du kan også finde pejsehandsker, som sørger for, at du ikke brænder dig ved påfyldning af nyt brænde. Vi har også et stort og varieret udvalg af gulvplader, som er et lovkrav at installere, når du benytter brændeovne ved brændbart underlag.

Hvis du er på udkig efter en helt ny brændeovn, kan du finde en i Bygmas store udvalg af brændeovne. Vi har også et udvalg af brænde i forskellige træsorter.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle