Legestativ

De fleste børn elsker at gynge og gør det med glæde. Med et gyngestativ får børnene mulighed for at have det sjovt samtidig med, at de bevæger sig og er ude i den friske luft. Ikke nok med, at børnene får bevæget sig, bliver deres motorik styrket og deres balanceevne bliver trænet.

Hos Bygma kan du finde fx gyngestativer, gynger, gyngeheste og rebstige. Gyngestativerne findes med plads til to gynger, så det er muligt at gynge sammen med nogen eller alene. Vores udvalg af gyngestativer bliver produceret af Plus, som leverer gyngestativer i høj kvalitet. De er lavet af træ, så de er robuste og dermed holder til mere.

Du kan både finde almindelige gynger, der er lavet af plastik eller af træ hos Bygma. Du kan også finde en rund gynge, fugleredegynge / sansegynge og romerske ringe, som er gode til at lege med, men som også kan bruges til træning.

Få 10% rabat

Hos Bygma kan du få 10% rabat på mange af vores gyngestativer og tilbehør dertil samt et stort udvalg af andre varer. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som Bygmaster kunde, så kan du bl.a. også se dine fakturaer. Det er nemt og gratis at oprette sig, og du kan allerede få rabat på dit køb med det samme.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle