Legehuse

Legehuset er noget af det bedste for børn at lege i. Legehuset fungerer nemlig som børnenes egen lille base, hvor de kan få lov til at lade fantasien blomstre og lege på livet løs.

Vores legehuse bliver leveret uden maling, så børnene kan være med til at designe legehuset i forskellige temaer. Bygma forhandler et stort udvalg af maling og træbeskyttelse, som du kan bruge, hvis du vil dekorere legehuset eller blot beskytte træet.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle


  Vi forhandler også tagpap, som du kan bruge til at beskytte legehusets tag med.

  Bygma har legehuse i forskellige prisklasser og størrelser. Hvis du har børn og samtidig pladsen til det i haven, så bør du uden tvivl anskaffe dig et legehus og se, hvilken stor glæde det giver dine børn, og hvordan deres fantasi og kreativitet bliver sat i gang. Du kan også opbevare dine havehynder i legehuset om natten, så du altid kan sidde på en tør havehynde

  10% rabat på legehuse

  Bygma tilbyder 10% rabat på legehusene samt mange andre varer. Du skal blot oprette dig som Bygmaster kunde, så kan du få rabat på dit køb med det samme. Når du er oprettet, har du også mulighed for at se dine fakturaer og få rentefri kredit.

  Legepladsudstyr til haven

  Udover legehuse fører Bygma mange andre produkter til børnenes egen legeplads hjemme i haven som fx legestativersandkasser og fodboldmål. Måske har du også brug for havefliser, stabilgrus og sand , så legehuset eller andre legeredskaber i haven kan stå stabilt og bedre beskyttet.