Ukrudtsbekæmpelse

Bygma forhandler flere kvalitetsprodukter til ukrudtsbekæmpelse. Det kan virke besværligt og tidskravene at fjerne ukrudt. En ukrudtsbrænder gør det nemmere at fjerne ukrudt mellem fliser og belægninger. Ukrudtet skal blot svitses, hvilket gør, at cellerne i planten dør, så vandet fordamper og planten langsomt går ud. Det må ikke brændes helt væk, for så gror det blot ud igen inden for kort tid.

Hvis du vælger at fjerne dit ukrudt med ukrudtsbrænderen, skal det gøres regelmæssigt for at sikre det bedste resultat. Der kan tilkøbes en vogn til ukrudtsbrænderen, så du nemt og ubesværet kan transportere den rundt. Når du bruger en ukrudtsbrænder, er der en brandfare. Det er derfor vigtigt, at du har omtanke in mente, når du bruger en ukrudtsbrænder.

Bygma sælger også ukrudtsmiddel, som du kan fjerne ukrudt med. Spray og gel skal påføres direkte på planten, hvorefter det trænger ind i den, så den går ud.

Få 10% rabat

Vil du have 10% rabat på flere af vores ukrudtsbrændere samt mange andre varer, og samtidig kunne se fx fakturaer, når du er logget ind på bygma.dk? Så kan du blive Bygmaster kunde – læs om fordelene. Det er gratis og hurtigt at melde dig til. Du får rabat med det samme, når du i forbindelse med købet bliver Bygmaster kunde.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle