Pergola

Forskøn have og terrasse med en pergola

Ønsker du at forskønne haven eller indramme terrassen med flotte omgivelser, er en pergola en let og elegant løsning. En pergola fra Bygmas udvalg kan både være et fritstående element i dit uderum, der med tag og læ giver plads til afslapning og hygge, men den er også velegnet som tilføjelse til din terrasse.

Pakkeløsninger fra Plus Hegn gør det nemt

Med en pergola fra Plus Hegn får du en let pakkeløsning til flottere haveindretning. Når du bestiller på Bygma.dk sørger vi for, at du modtager alle nødvendige dele og tilbehør, så du kun skal tænke på montering og ikke hvilke komponenter du skal bestille til trækonstruktionen.

Hvis du ikke allerede har tænkt på det, kan du kombinere pergola-designet i udvalget med Tokyo havehegn i Bygmas udvalg.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Pergula i uderum med fliser

  Hvorfor bygge en pergola?

  En pergola er en ideel måde at forskønne haven og indramme terrassen på. Med det lette og elegante design, der tager inspiration fra orientalske haver, tilføjer du både skønhed og funktionalitet til dit uderum.

  Med en pergola får du en fast trækonstruktion i haven eller på terrassen, der giver slyng- og klatreplanter friheden til at indramme terrassen og samtidig tilføje beskyttelse mod solen.

  Pergola løsninger fra Plus

  Du kan sagtens vælge at bygge din egen pergola med trykimprægneret træ fra Bygmas udvalg og endda udvide den med et trapeztag. Denne løsning giver dig den ultimative frihed til at designe og opføre din egen pergola, der passer perfekt til din have, terrasse og bolig - men det er også et større arbejde.

  Pakkeløsningerne fra Plus Hegn gør det betydeligt nemmere. Her kan du bestille et eller flere moduler, hvor vi sørger for, at du får alt leveret lige til døren. PLUS er eksperter i at fremstille materialer og designe byggesæt til alt fra terrasser og hegn til redskabsskure og pergolaer. Dette fjerner de mange udfordringer ved selv at skulle måle, beskære og male træværket. I en pergolapakkeløsning fra Plus er der tænkt på alt!

  Tokyo Pergola, jalousi hegn og moduler

  Tokyo pergolaerne i Bygmas udvalg matcher perfekt med Tokyo jalousihegnene i udvalget af havehegn. På den måde kan du skabe et komplet rum eller udvide med et gyngestativ og en tørresnor i samme elegante design.

  På den måde får du en komplet løsning til haveindretning og dekoration af dit uderum. Du behøver ikke at gøre det hele på én gang, men kan starte med enten hegn eller pergola og gradvist forvandle din gamle have til en smuk ny oase, som du, din familie og dine naboer vil nyde godt af.

  Pergola og haveindretning

  En af de få udfordringer ved de færdige pergolaløsninger fra PLUS er, at de kommer i faste størrelser. Derfor passer de ikke altid perfekt til din haveindretning eller terrassens dimensioner.

  Derfor kan det være en god idé at inkludere pergolaen i en generel renovering af f.eks. din terrasse, hvor du også tænker på hegn, terrassefliser eller terrassebrædder og overdækning af terrassen.

  Tokyo jalousihegn og pergola passer perfekt sammen med elegante have- og terrassefliser fra IBF og RBR, men er også et ideelt match med komposit terrassebrædder fra Wimex. Sammen skaber de en moderne og stilfuld indretning, uanset om du ønsker en fritstående pergola, hvor klatreplanter gradvist indrammer din oase til afslapning og hygge, eller hvis du vælger at placere pergolaen i forlængelse af boligens terrasse og murværk.

  Have indrettet med Pergola

  Inspiration til haveindretningen

  En pergola kan gøre meget for haven. Komponenterne fra PLUS åbner for kreativitet og mange muligheder mens det holder samlearbejde let og holdbart. Både på Bygma.dk og i dit lokale Bygma byggecenter har vi meget mere inspiration haveindretningen.

  Uanset om du skal bygge carport, lægge nye belægningssten eller opsætte drivhus vejleder vi med afsæt i vores produktudvalg og faguddannet personale.

  Store og små drivhuse

  Et drivhus er en anden form for oase i haven, som utrolig mange danskere nyder fra marts til november. Et stort drivhus kan markant forlænge udesæsonen og er en skøn måde at indramme hygge og afslapning på, eller dyrke frugt og grøntsager.

  Vitavia drivhuse tilbyder komplette løsninger med holdbarhed og æstetik, der pryder i haven og ved boligen. Uanset om du overvejer et vægdrivhus eller et stort orangeri, er vi klar til at vejlede og give inspiration til indretning af haven.

  Redskabsskure til havemaskinerne

  Pergolaerne i Bygmas udvalg kommer fra PLUS, der også fremstiller færdige løsninger med komplette redskabsskure.

  I Bygmas udvalg af redskabsskure finder du alle typer, uanset om du leder efter et lille brændeskur til bålstedet, et åbent haveskur, som du også kan bygge omkring en hyggekrog med fliser, eller et stort redskabsskur til dine havemaskiner.

  Fordelen ved PLUS redskabsskurene er, at du får alt nødvendigt leveret lige til døren og slipper for det frustrerende målearbejde og indkøb af stolper og brædder, som du normalt skulle gøre, når du vil designe og bygge et redskabsskur.

  Nordic wall mursystem til elegante haveindretning

  Pergolaløsninger fra PLUS er en smuk indramning, der passer perfekt sammen med Nordic Wall mursystemet fra RBR. Med Nordic Wall kan du bygge læmur omkring den flisebelagte hyggekrog i baghaven, skabe højbede eller indramme træer og buske.

  Hos Bygma vejleder vi i det smarte og robuste mursystem, der gør det let at skabe en praktisk og smuk haveindretning med hegn, pergolaer og bede. Læs mere om Nordic Wall og lad dig inspirere.

  Alt i terrassebrædder

  Hvert forår overvejer utrolig mange danskere at bygge en ny træterrasse. Men der er mange forskellige træsorter at vælge imellem, hver med deres egne fordele og ulemper.

  Samtidig er der kommet to nye materialer, som mange spørger ind til, når de søger inspiration. Både komposit terrassebrædder og bambus terrassebrædder er eksklusive løsninger, der er praktiske alternativer til de klassiske trykimprægnerede terrassebrædder eller brædder i hårdttræ.

  Som Nordens største danskejede leverandør af byggematerialer finder du altid en faguddannet medarbejder i din lokale Bygma, der kan guide dig i at bygge en ny terrasse. Start med at samle inspiration til valg af træsort til træterrassen på Bygma.dk eller besøg din lokale Bygma.

  Inspiration når du tænker på en pergola

  Udvalg af havehegn i træ hos Bygma

  Alt til dit hegn

  Hos Bygma finder du et stort udvalg i stolper, stolpehatte, hegnsbrædder og systemhegn.

  Bangkirai terassebrædder på trappe

  Alle typer terrassebrædder

  Skal du bygge terrasse fører vi et stort udvalg i terrassebrædder af højeste kvalitet.

  Udvalg af trapezplader til tage

  Trapezplader

  Gennemsigtige trapezplader er fantastiske til både udestue, carport og overdækning og findes i stort udvalg.