Buskrydder

Den tidsbesparende og effektive kratrydder

Hos Bygma finder du batteridrevne buskryddere fra Ryobi, Makita og AL-KO til forskellige projekter i haven. Når græstrimmeren kommer til kort, er buskrydderen den rette maskine. Den bruges til at fjerne ukrudt og andre planter fra områder du ikke kan komme til med plæneklipperen eller en græstrimmer. Buskryddere er mere kraftfuld end trimmeren klarer større buske og krævende terræn.

Spar tid og energi med en god buskrydder

Med det rette udstyr til haven, sparer du meget tid på rydning af planter og ukrudt. både i forhold til manuelt arbejde og græstrimmeren. Uanset om du vælger en udgave til benzin eller batteri, så sørger buskrydderens klinger for hurtig indsats, hvor trimmertråd normalt kommer til kort med uønsket plantevækst.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  AL-KO Buskrydder fjerner krat

  Fordele og ulemper ved buskryddere

  En buskrydder kan være et værdifuldt værktøj for enhver, der har brug for at fjerne uønsket vegetation i haven eller på større områder. Der er flere fordele og ulemper ved at bruge en buskrydder, som det er vigtigt at overveje, før man beslutter sig for at investere i en.

  En effektiv maskine men også en stor investering

  Uanset om du foretrækker Makita, Ryobi, Stihl eller Husqvarna, så tilbyder buskrydderen mere en let og hurtig indsats mod krat, ukrudt og vildtvoksende buske. Når du vælger, skal du tænke på følgende fordele og uelmper.

  Fordele lynende effektiv og fleksibel

  Lynende effektiv: En buskrydder kan skære igennem tykt græs, krat, og buske, som en plæneklipper eller en hækkeklipper ikke kan klare.

  Utrolig fleksibel: En buskrydder kan også bruges på steder, hvor en plæneklipper eller en hækkeklipper ikke kan komme til, såsom skråninger eller mellem træer.

  Tidsbesparende: Ved at bruge en buskrydder kan du fjerne uønsket vegetation hurtigere end ved at bruge manuelle værktøjer.
  Målrettet og præcis: En buskrydder giver dig mulighed for at fjerne uønsket vegetation præcist og undgå at beskadige andre planter eller strukturer.

  Ulemper - tung investering når den ikke er på tilbud

  Støjniveauet: Især de benzindrevne buskryddere kan være meget støjende, hvilket kan være generende for naboer eller for dig selv. En batteridreven udgave nedbringer dog støjniveauet markant.

  Pris: Selv når den er på tilbud, kan en buskrydder kan synes som en dyr investering, og det kan også være dyrt at vedligeholde og reparere. Derfor skal du overveje om du reelt har behovet eller være opmærksom når Bygma fører gode tilbud på buskryddere fra Ryobi, Makita og AL-KO.
  Vægt og arbejdsposition: Buskryddere kan være tunge og besværlige at bruge, især hvis du bruger det i længere tid uden pauser. De fleste modeller har seletøj eller vest, så du benytter hele kroppen når du arbejder med den.

  Sikkerhed: Buskryddere er ikke ufarlige at bruge, hvis du ikke følger sikkerhedsinstruktionerne og bærer de nødvendige beskyttelsesudstyr.
  Når du overvejer at investere i en buskrydder, er det vigtigt at afveje fordelene og ulemperne og sikre dig, at du har behov for den. På Bygma.dk har vi de mest gængse udgaver i vores udvalg, mens du i din lokale Bygma måske kan finde andre modeller på tilbud eller lave priser. Find din lokale Bygma her.

  Sikkerhed og arbejdsposition når du bruger buskryddere

  Når du bruger en buskrydder, skal du tage sikkerheden alvorligt. En simpel græstrimmer kan slå hårdt, men med en mærkbart stærkere buskrydder kan både du og andre let komme galt afsted.

  Beskyttende arbejdsbukser, sikkerhedsbriller, arbejdshandsker og sikkerhedssko er essentielt, for at beskytte de områder af kroppen, som er mest udsat, når du bruger en buskrydder. Benytter du en en benzindreven buskrydder anbefaler vi også beskyttende høreværn af hensyn til støjniveauet.

  Sørg også for at læse vejledningen og benytte den medfølgende vest eller seletøj, så du ikke belaster arme og overkroppen unødigt. Udover at fjerne belastningen fra arme og overkrop er buskrydderen også nemmere at styre, når den er monteret i seletøjet.

  I dit lokale Bygma Byggecenter står vores dygtige medarbejdere altid klar til at vejlede dig med flere råd ift. sikkerhed og arbejdsgang. Find din lokale Bygma

  Buskrydderen er god når kantklipperen ikke er nok

  Tidsbesparende havemaskiner

  Hos Bygma ved vi, at det er tidskrævende at holde hus og have. Der er altid nye projekter både ude og inde - og selvom buskrydderen er en hurtig og effektiv kratrydder, skal der mere til. Derfor har vi udvalgt 5 andre havemaskiner, der hjælper dig med at spare tid..

  Den helt rigtige hækkeklipperen

  Der er ingen tvivl om, at den batteridrevne hækkeklipper gør det hurtigere at forskønne den levende hæk. Med en stor klinge og øvelse kan du hurtigt dække de store områder, mens en lille håndtrimmer tager sig af de små detaljer, hvor buskrydderen ellers ville være for voldsom.

  Se hækkeklippere her

  Robotplæneklipperen er ikke længere en luksus

  En havetraktor er måske mange menneskers drøm, når græsplænen kalder. Men en batteridrevet robotplæneklipper er en skøn og tidsbesparende investering som stadig flere boligejere har glæde af.

  Den kan måske ikke klare opgaven, når græsset er alt for langt, men den kan holde græsplænen ved lige hver dag!

  Se plæneklippere her

  Sæt tryk på rengøringen med en højtryksrenser

  Både tag, hegn og havefliser kræver løbende vedligeholdelse. Begroning, mos og alger ser ikke kun grimt ud, men skader også belægningen.
  Vær altid opmærksom på indstillingen af højtryksrenseren. Brug ikke mere tryk end nødvendigt. For meget tryk slider og kan også ødelægge sten og træværk.

  Se udvalget af højtryksrensere

  Kompostkværnen gør også transporten lettere

  Du behøver ikke have en kompostbunke for at få stor glæde af en kompostkværn. Når du har klippet hækken, buskene og beskåret træerne, står du altid tilbage med masser af haveaffald, der skal transporteres - og det kan være store mængder.

  Du kan optimere dine ture til den lokale genbrugsstation, når grenene har været igennem kompostkværnen. Udover at naboerne sandsynligvis står i kø for at få flis til bunddække, kan du begrænse mange ture til en enkelt.

  Se kompostkværne her

  Inspiration når du kigger på buskryddere

  Udvalg af batterier herunder DeWALT

  Batterier fra 12 til 72 volt

  Slip for unødvendige pauser og sørg for at have ekstra batterier på lager til dine el-værktøjer og havemaskiner

  Batteri opladere fra Makita, Ryobi og Milwaukee

  Batteriopladere

  Hold dine batterier på fuld power med opladere til bl.a. Makita, Ryobi, DeWALT og Milwaukee batterier.

  Udvalg af havemaskiner fra Byma

  Udvalg af havemaskiner

  Hos Bygma kan du købe alt fra batteridrevet robotplæneklipper til effektive højtryksrensere under havemaskiner