Malingtilbehør

Populære produkter

Hvilken farve skal du vælge?

Det er en god idé at gøre sig nogle tanker omkring farvevalg. Der findes et stort udvalg af farver, og malingen vil give forskellige resultater, alt efter hvilken type af farve, du vælger. Først skal du vælge hvad der skal males i dit hjem. Er det loftet, væggen, garagen eller et møbel som trænger til farve. Det forkerte valg af maling kan skabe disharmoni i et rum. Alt efter hvilket rum eller hvilket møbel der trænger til maling, skal du altså tænke over, hvordan farven vil passe til de resterende møbler eller vægge i rummet. Ønsker du at rummet skal virke lysere, have mere kant eller være varmere i udtrykket, er der forskellige muligheder for at vælge maling, der giver det helt perfekte resultat.

Valg af maling til rum

Hvis du gerne vil have et lyst rum, som stuen eller køkkenet, er det en fordel at vælge en lys farve som hvid. Den hvide farve finder du et sted i de fleste hjem, da farven skaber lys og rum, som virker imødekommende og udtrykker mere plads. Hvis du bor i en lille lejlighed eller har små rum i huset, kan rummene virke større hvis du vælger hvid maling i stedet for en mørk farve. Det er blevet populært at vælge en anderledes vægfarve i soveværelset. En blå farve kan simulere elementer af naturen som himmel og hav, der virker beroligende og som passer godt ind i et rum, hvor der skal være en afslappende stemning. Brunlige og varmere farver kan skabe en hyggelig og varm atmosfære, og give en unik kontrast til de hvide vægge. Overvejer du at male dine møbler, kan farvevalget have indflydelse på dynamikken i rummet. Hvis du vil have et lyst og minimalistisk hjem, er de lyse og hvide farver et godt valg. Vil du derimod skabe mere dynamik i hjemmet, kan du vælge maling med mere gang i og skabe et personligt udtryk.

Produkter til dit malingprojekt

Spar tid med godt malerværktøj, så malerarbejdet bliver nemmere. Du finder en række forskellige malingtyper både vægmaling, loftmaling, spraymaling, maling og lak til gulv, overfladebehandling samt maling til træ og metal i Bygma. Inden du går i gang med alt malerarbejdet, skal du grundigt forberede det rum der skal males. Det kræver det rigtige tilbehør, hvis du vil sikre dig det helt perfekte resultat. Alle er velkomne i vores fysiske butikker eller på vores hjemmeside, så du kan trygt handle dit tilbehør hos os. Derudover kan du ringe til os på tlf eller kontakte os på e-mail. Vi giver dig gerne et skub i den rette retning med guides, du kan bruge til dit arbejde med malingen. Vi forhandler et stort udvalg af malerværktøj som gode malerruller i forskellige størrelser, malerbakker, sandpapir, afdækning og meget mere.

Fugning

Fugning er en vigtig del af et malerprojekt. Du skal huske at fuge alle sprækker, når du maler i diverse rum, så samlingerne mellem materialerne ikke kan ses. Hos Bygma fører vi både akrylfugemasse og vådrumssilicone. Akrylfugemassen skal gerne bruges i rum som soveværelset og stuen, hvor vådrumssilicone i stedet anbefales til badeværelset, vinduer og døre, da der i disse rum er større tilbøjelighed til fugt. I Bygma kan du både finde fugemasse, fugepinde og fugepistoler.

Ruller

Inden du starter med at male, skal du gerne gøre et godt forarbejde. Du kan bruge sandpapir til at klargøre overfladerne inden du maler, da sandpapir sliber overfalden, så den nye maling hæfter sig på underlaget. Skal du male et større område som vægge eller loftet, kan det være en god idé at anskaffe sig tilbehør som malerruller i stedet for pensler. En malerrulle kan afdække et stort areal, da en malerrulle både er stor og let at anvende, så du hurtigere kan komme i mål med malerarbejdet. Du kan finde forskellige malerruller alt efter hvad du søger, og også finde en malerbakke, der passer til rullen. Spar desuden tid med udstyret, så du kommer i mål til tiden.

Pensler

Malerrullerne er smarte at bruge til de store arealer, men når kanter og små detaljer skal have maling, vil du få gavn af at afveksle med en pensel. Der findes forskellige pensler. Du kan finde en pensel som vinkelpenslen eller en pensel som facadepenslen, der kan bruges til de kanter og områder, hvor en malerrulle bliver for stor. Pensler og penselsæt er populære at anvende til vinduer og karme. Hvis du skal male dine møbler, kan du også vælge en pensel, da der ofte er mindre områder og detaljer der skal kredses om her. En pensel er et vigtigt redskab til malerarbejdet.

Afdækning

Når du maler indendørs, er det klogt at dække det meste at rummet af. Maler du loftet og væggene kan det dryppe, så vælg derfor den smarte løsning hvor du gør brug af malertape, plader og stof til at dække de udsatte områder til. Du skåner karme, paneler og kontakter ved at bruge malertape. Derudover kan du fjerne pynt og møbler fra rummet eller skærme dem grundigt af, så de ikke tager skade af malingen. Vi forhandler både håndværkermåtter, afdækningspap, afdækningstape og andet maling tilbehør til afdækning.

Spartel og spartelmasse

Et malerprojekt kræver det rigtige maling tilbehør, som spartel og spartelmasse til jævne og flotte flader. Der findes forskellige former for spartel, og valget kommer an på hvilket rum du skal spartle. Skal du spartle udendørs eller indendørs? Er det dit badeværelse, køkken eller stuen som trænger? Hvis spartelmassen skal bruges udendørs, skal du vælge en type der er egnet til dette, som spartelmasse der tåler frost. Derudover findes der forskel på rummene, så hvis du spartler et vådrum, skal du sørge for at din spartel også er egnet til vådrum.

En god DKK pris inkl. moms

Spar penge hos os. Vi forhandler varer i god kvalitet, såsom maling og tilbehør til en god pris. Alle priser er på vores hjemmeside og butikker i DKK inkl. moms. Søg blandt vores kategorier, læg varen i din kurv og afslut din ordre. Priserne på vores maling varierer alt efter, hvad du skal male og området der skal males. Derudover har farve og kvalitet også en indflydelse på hvilken DKK pris inkl. moms du skal betale. Du kan få specifik vejledning af vores dygtige medarbejdere, som kan hjælpe dig med at udvælge maling og tilbehør til den bedste pris. Spar penge på dine køb ved at handle os hos.

Få hjælp og tilmeld nyhedsbrev

Husk at vi gerne hjælper dig i gang med dit næste gør-det-selv projekt. Vi har et bredt udvalg af maling tilbehør og produkter, så du lettere og hurtigere kan starte på projektet. Vores medarbejdere sidder klar hos kundeservice på hjemmesiden og ved vores email samt tlf, hvis du mangler råd til hvilke maling tilbehør, lige netop du skal vælge. Hvis du ønsker mere information omkring vores levering, fragt eller en bestemt ordre, kan du også få hjælp. Spar desuden både tid og penge ved det at vælge 'tilmeld nyhedsbrev' på siden. Vælg 'tilmeld nyhedsbrev' hvis du ønsker at modtage nyheder fra Bygma. Nyhedsbrev tilmeld dig ligeledes så du ikke går glip af skarpe DKK priser og populære tilbud.