Ny indvendig dør eller yderdør?

Swedoor byder dig velkommen, til en verden af muligheder, med en række spændende døre i højeste kvalitet. Prøv fx den innovative dørdesign app og se din nye dør i dit hjem, før du køber den.

Sweddor_dørdesignHvordan skal din nye hoveddør se ud?

Med Swedoors smarte dørdesign app kan du ved at tage et billede af din egen hoveddør hurtigt finde den dørløsning, der passer bedst.


Du finder app’en i App Store eller Google Play.

Google Play og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.

 

Kontakt din lokale Bygma, hvis vi skal skaffe en dørmodel, som du ikke finder på Bygmas hjemmeside. Vi er naturligvis klar med vejledning.

Udvendige døre

sound_logoStøjreducerende yderdøre

Reducerer støjen med mere end 50%

Mange private hjem udsættes hver dag for alt for meget støj. Med Swedoor Silence kan du reducere støjen med mere end 50% sammenlignet med enstandarddør. Gå efter døre med “SOUND” ikonet.

Find hurtigt dørtypen

Med Swedoors dørdesign værktøj kan du hurtigt finde den dørløsning, der passer dine ønsker og behov. Uanset om du er på udkig efter en indvendig dør eller en udvendig dør, skal du tage stilling til:

  • Hvor stærk skal døren være?
  • Hvor lydisoleret ønskes døren?
  • Hvilken dørstil foretrækker du?
  • Hvilken farve dør skal det være?

I dørdesign værktøjet til indvendige døre vælger du rum, stil, dørtype, gerigter og farve. Værktøjet giver dig enten et godt billede af, om din tiltænkte dør er den rigtige, eller du får inspiration blandt de mange muligheder.

Swedoor_dor_design

I dørdesign værktøjet til indvendige døre vælger du rum, stil, dørtype, gerigter og farve. Værktøjet giver dig enten et godt billede af, om din tiltænkte dør er den rigtige, eller du får inspiration blandt de mange muligheder.

Dørdesign værktøjet til yderdøre er opbygget, så du vælger hustype, dørtype og farve. Bliv inspireret med værktøjet, eller find ud af, om din ide om dørtype passer til husets stil.

Du kan også finde inspiration i Swedoors dørbrochure.

Se Bygmas udvalg af døre og tilbehør

Indvendige døre

Skydedøre

Spar plads med en skydedør

Hvis pladsen er begrænset, og/eller du ønsker at spare plads, er det oplagt at vælge en skydedør. Lad døren forsvinde ind i væggen, når den åbnes, eller op langs væggen, hvor skydedøren optager væsentlig mindre plads end en almindelig dør. Det er også en oplagt mulighed at dele et større rum i to mindre med en skydedør.

De fleste af Swedoors produkter kan leveres som skydedøre.Større udvalg af døre?

Hvis du ikke finder den type dør, du søger på Bygma.dk, kan du kontakte en af Bygmas butikker. Vi står klar til at hjælpe dig i din lokale Bygma.