Energioptimering - træk på vores ekspertise

 

I Bygma ønsker vi at præge den bæredygtige udvikling og at hjælpe dig med at træffe bæredygtige materialevalg i forbindelse med energioptimering. Det er der ikke blot sund fornuft i, men også god økonomi i. Både i forhold til lavere driftsudgifter og øget værdi af din bolig.

I Bygma har vi god erfaring med levering af bæredygtige materialer. Derfor har vi og vores dygtige leverandører den fornødne ekspertise, du kan trække på når du ønsker at energirenovere.

Vi kan hjælpe dig med:

  • At få overblik og hjælp til processen
  • Målrettet vejledning om kvalitetsprodukter der bidrager positivt til netop dit projekt
  • Dokumentation til kvalitetssikring mv.

På denne side har vi samlet masser af inspiration til dine energirenoverings projekter og håber, at det kan hjælpe dig godt på vej.

Bygma medarbejderIsolering som energioptimering

Spar penge ved at efterisolere. Hvis du gerne vil have et godt indeklima med en god temperatur uden træk eller fugt, og hvor du samtidig sparer på varmeregningen, skal du sørge for, at isoleringen er i orden.

Energioptimering med isolering kan du gennemføre i et eller flere mindre afgrænsede områder fx tag, gulv eller vægge. Bare ét projekt med isolering sparer dig penge, og din investering vil hurtigt være tjent hjem igen.

Vær dog også opmærksom på, at for meget eller forkert isolering kan give udfordringer med fugt og skimmel. Kontakt derfor Bygma.dk, hvis du er i tvivl hvordan og hvor meget du skal isolerere.

Energioptimering med god isolering

Energioptimering med nye døre og vinduer

Vinduer og døre

Har du ældre vinduer og døre, så siver varmen måske ud og det trækker. Der er gode penge at spare på varmeregningen med nye energioptimerede vinduer og udvendige døre.

Mulighederne for energioptimering af huset med nye døre og vinduer er mange:

Spar energi med varmepumper og ventilation

Du får et sundere indeklima, en behagelig temperatur og sparer energi i dit hus hele året med en varmepumpe.

Benytter du varmepumpter til energioptimering af dit hus, kan du måske få energitilskud til varmepumper, da det er en miljøvenlig opvarmning.

Med DUKA ONE kan du både sænke radonniveauet og genanvende varmen.

Udover en mere energioptimeret bolig, opnår du også bedre luftkvalitet.

Varmepumper til energibesparelserEn velisoleret loftlem sparer energi

Energirenovering med lofttrappe

En ny lofttrappe giver dig en velisoleret og energivenlig loftlem, som gør, at du ikke mister varme fra boligen.

Energioptimering af huset handler hele tiden om, at finde steder hvor varme kan slippe ud og kulde trænge ind.

En komplet isolering af loftrum og tag kan blive et omfattende projekt. Energirenovering af hjemmet kan derfor lettere være udskiftning af loftlemmen.

Monteret med dampspærre og tættebånd, tilbyder en ny loftlem en 100% tæt løsning. Vil du have mere inspiration?

Bæredygtigt byggeri

Det forpligter at være den største danskejede leverandør til byggeriet. Vi tager vores rolle i branchen alvorligt og støtter bæredygtige initiativer.

Bygma ønsker at inspirere håndværkere, bygherrer, arkitekter og entreprenører til i højere grad at bruge bæredygtige materialer i byggeriet. Vi støtter op om nye, bæredygtige initiativer og har en ambition om, at det skal være lettere for bygherrer, arkitekter og entreprenører at bygge med bæredygtige materialer.

Vil du vide mere om materialer til energirenovering?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.