Montering af Pergo gulv - Så let er det!

Det er let og hurtigt at montere Pergo gulve. Alle laminatgulvene leveres med et innovativt kliksystem, PerfectFold 3.0, der muliggør tre forskellige monteringsmetoder. Du klikker blot plankerne sammen med den metode, der virker bedst for dig, så er du færdig med montering i løbet af kort tid. Skulle du have behov for at tage plankerne op, er dette også nemt. Herunder har vi samlet en enkelt vejledning til lægning og samling af laminatgulve.

Har du spørgsmål til montering, inden du køber?

Har du spørgsmål i forbindelse montering af Pergo gulve inden du køber, står vores faguddannede personale klar i din lokale Bygma.

Tre forskellige måder til montering af Pergo gulv planker

Saml Pergo gulve ved at vippe dem ned

Vip planken ned

Ideel metode til hurtig montering af et større område. Klik planken ved langsiden, skyd den hen til den møder kortsiden af den tidligere monterede planke og tryk ned. 

Montering af Pergo gulve ved at slå plankerne sammen

Slå gulvene sammen

I modsætning til andre gulvsystemer kan Pergo laminatgulvene også skubbes sammen. Dette er en stor fordel ved rum, hvor det er umuligt at vippe plankerne sammen, for eksempel når den sidste plankerække skal monteres, eller under karme og radiatorer. 

Laminatgulv kan samles i vinkel

Klik-system er let

Hvis du foretrækker det, kan du også benytte en tredje mulighed til montering af dit Pergo laminatgulv. Du kan blot vinkle plankerne og klikke dem sammen ved den korte ende. 

Montering af vinylgulve

Har du valgt et vinylgulv, viser videoen fra Pergo hvordan du let lægger det. Se videoen og du har en let reference til hvordan du gør, trin for trin.

Montering af laminatgulv

Det er ikke svært at installere Pergo laminatgulve. Se videoen igennem 2-3 gange og du har en nem guide til hvordan du lægger et smukt afsluttet og jævnt laminatgulv.