Tagrenovering med Swisspearl tagplader

Bølgeplader er en klassisk og harmonisk løsning til dit tag

Står du foran udskiftning af af dit tag, enten pga. fugt, fugtskader og slidtage, tagrensning eller tagisolering? Så er bølgeplader fra Swisspearl et oplagt valg til din tagrenovering.

Bølgepladerne er produceret i slidstærkt fibercement, og passer perfekt til et nyt tag i den danske byggestil, hvor høj kvalitet og æstetik er i fokus. Med fibercementens suveræne egenskaber er du sikret et robust og vedligeholdelsesvenligt tag, der modstår det danske vejrs påvirkninger.

Bølgepladerne kommer i fem forskellige profiler med varierende udtryk, og deres harmoniske bølgeprofiler og afdæmpede farvesortiment får et nyt tag et roligt og klassisk udtryk. Bølgepladernes udtryk passer til de fleste huse og tagtyper, uanset om det drejer sig om tagrenoveringer og udskiftning af taget på 70’er boligen, villaen, sommerhuset eller mere moderne parcelhuse.

Sammen med tilbehørspakken er tagpladerne fra Swisspearl et let valg og nem investering, der ikke kræver et meget omfattende forarbejde.

Skal renovere facader kan du også købe Swisspearl Plank hos Bygma. Læs mere om Swisspearl Plank her.

Montering af Bølgeplader

Bølgeplader fra Swisspearl leveres i forskellige profiler og farvevarianter, med forborede huller og afskårne hjørner. Det gør montagen let og hurtig i forhold til andre tagmaterialer - derudover monteres pladerne uden et fordyrende undertag. Pladerne monteres på underlag af 38 x 73 mm styrkesorterede taglægter. Se monteringensvideo for B7 bølgeplader på Youtube.

Hvad er forskellen på tungt eller let tag?

Dit tag vil typisk være dimensioneret til enten et tungt eller let tag. Forskellen ligger i tagmaterialets vægt, hvor et let tag vejer 25 kg/m2 eller derunder, f.eks. et bølge- eller skifertag i fibercement.

Tunge tagkonstruktioner, som tegl og betontagsten, kræver kraftigere og stærkere spær og bjælker – og i nogle tilfælde skal vægge også forstærkes.

Fordelen ved lette tagkonstruktioner er, at du uanset om dit nuværende tag er et tungt eller let tag kan udskifte til en let tagkonstruktion. Det gør arbejdet med bølgeplader fra Swisspearl til en ideel løsning til tagrenovering.

Se cases og få inspiration på Swisspearls hjemmeside.

Få hjælp i din lokale Bygma

Når du planlægger en tagrenovering, er valget af tagplader et af mange ting du skal være opmærksom på. Har du ikke allerede undersøgt, eller fået undersøgt, din tagkonstruktion, anbefaler vi at du får en professionel til at undersøge om træværket og konstruktionen er sund og stærk.

En anden vigtig faktor er omkostningerne ved tagrenoveringen. Med bølgeplader i fibercement får du tagplader med høj holdbarhed, men der kan være mange andre udgifter du kan og bør tag i betragtning. Derfor anbefaler vi at du opstiller et budget og taler med en af vores faguddannede medarbejdere i din lokale Bygma.

Aktuelle priser på Swisspearl bølgeplader