Fugning

Skal du i gang med et projekt, der kræver fugning, kan du finde fugemasse her. Alt afhængigt af hvorhenne og hvilke bygningskomponenter, der skal bruges, kan du finde fugemasse, der passer til det. Det er vigtigt, at du vælger den rette for at opnå det bedst mulige resultat. Hvis du skal bruge fugning til tætning af fx vinduer eller døre indendørs, er akrylfugemasse i mange tilfælde det bedste valgt. Det er nemt at arbejde med og kan overmales efterfølgende.

Byggefugemasse kan bruges som tætning mellem de fleste materialer og kan oftest bruges udvendigt såvel som indvendigt. Skal du bruge fuge i badeværelset til fx tætning omkring håndvasken eller toilettet, er det ofte en silikonefugemasse, der anbefales. Den er vandtæt, men kan dog ikke males over. Du kan finde et udvalg af silikonefugemasse hos Bygma.

Bygma udbyder produkter til fugning fra bl.a. Dana Lim og Alfix, som producerer produkter i god kvalitet.

Rabat på fugeprodukter

Kunne du tænke dig at få 10% på mange af produkterne til fugning samt et stort udvalg af vores andre varer? Så kan du oprette dig som Bygmaster kunde. Det er nemt og gratis. Når du er Bygmaster kunde, kan du se dine ordrer og fakturer, og du får mulighed for at få rentefri kredit.
produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle