Silikonefuge

Det rette valg til sanitet, døre og vinduer

Silikonebaserede fugemasser er ideel til tætning i vådrum som badeværelser og køkkener samt ved døre og vinduer, både indendørs og udendørs.

Fugemasse giver et holdbart og pænt og vandtæt resultat, der modstår den fugt, damp og kondens, som samler sig omkring døre og vinduer, samt brusekabiner og sanitet. Flere af fugemasserne er desuden udviklet specifikt til vådrum, der tåler svamp og mug, som anvender rundt om toiletter, badekar samt som afslutning ved bordkanter og fliser. Når du arbejder med silikonefuge, hjælper tape og en god fugepistol dig til at få lige linjer.

Er du i tvivl om du skal bruge sanitetssiliko, byggesilikon eller vådrumssilikon, kan du med fordel kontakte din lokale Bygma. Her hjælper vi gerne med råd og vejledning til effektiv og grundig fugning. .

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Inspiration når du kigger på fugemasse til vådrum, døre og vinduer

  Spejl og badeværelse møbel fra Scanbad

  Inspiration til badeværelsesmøbler

  Med badeværelsesmøbler fra Scanbad får du smukke og funktionelle møbler uanset form eller størrelse. Se også det komplette katalog af Scanbad produkter.

  Hvide vægfliser i badeværelse

  Vægfliser til køkken og bad

  Find vægfliser i forskellige farver, størrelser og stilarter. I vores udvalg finder du slidstærke og flotte vægfliser til både køkkenet, badeværelset eller bryggers.

  Indvendige døre fra Swedoor

  Døre til ude og inde

  Bygma har både yderdøre og indvendige døre, til dig der renovere boligen eller bygge nyt.