Flisefuge

Den perfekte afslutning på fliseprojektet

Flisefuge er en speciel type cementbaseret fugemasse designet til at fylde rummet mellem keramiske fliser, natursten, klinker, spaltklinker og andre materialer som glasbyggesten. Fugningen sikrer, at overfladerne er beskyttede mod vand og snavs, og den kan bruges både indendørs og udendørs, samt i konstant våde områder.

Hos Bygma kan du købe LIP flisefuge i forskellige farver, der gør det lettere at opnå en jævn og flot finish, der både matcher dine fliser og forbliver holdbar.  Hvis du fuger på et bevægeligt underlag, anbefales det at tilsætte LIP Multibinder, som øger fugens elasticitet og sikrer en langvarig og holdbar finish. LIP flisefuge er desuden MK-godkendt, hvilket vidner om produktets kvalitet og pålidelighed.

Til keramiske væg- og gulvfliser skal du også bruge fliseklæber, ligesom du finder murerspande, tilbehør og murerværktøj her.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Inspiration når du kigger på flisefuge

  Hvide vægfliser i badeværelse

  Vægfliser til køkken og bad

  Find vægfliser i forskellige farver, størrelser og stilarter. I vores udvalg finder du slidstærke og flotte vægfliser til både køkkenet, badeværelset eller bryggers.

  Fliseklæb til vægfliser og gulvfliser

  Fliseklæb og montageklæb

  Skal du montere fliser, opsætte gipsplader eller damspærre finder du alt i klæb hos Bygma. 

  Fugemasse og fugebånd til vinduer, lister og fliser

  Se fugemasse og fugebånd

  Find alt i i fugemasse og fugebånd til alle formål fra opsætning af lister til isolering og afsluttende detaljer.