Selvnivellerende gulvspartel

Flydespartel til perfekt udjævnede gulve

Selvnivellerende gulvspartel - eller flydespartel - er designet til at skabe en glat og plant overflade på ujævne betongulve eller andre undergulve, inden den endelige gulvbelægning lægges, f.eks. fliser, parket eller vinyl. De flydende gulvspartelmasser fra Weber, Lip og Alfix er oftest cementbaserede med forskellige grovheder afhængig af behovet for nivellering af de eksisterende gulvbelægninger.

Ved anvendelse af flydespartel skal undergulvet først forberedes ved at sikre, at det er rent, tørt og uden skidt; eventuelt kan en primer påføres for øge vedhæftningen. Efter at have fulgt producentens og produktets blandingsinstruktioner, hældes flydespartlen ud på gulvet der skal planes, og den glattes ud med en spartel eller rakel. Afhængigt af tørring og typen af spartel, kan du fortsætte opretning af gulvet med finspartling og efterfølgende maling eller anden gulvbelægning.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Inspiration når du kigger på flydespartel

  Hvide vægfliser i badeværelse

  Vægfliser til køkken og bad

  Find vægfliser i forskellige farver, størrelser og stilarter. I vores udvalg finder du slidstærke og flotte vægfliser til både køkkenet, badeværelset eller bryggers.

  Fliseklæb til vægfliser og gulvfliser

  Fliseklæb og montageklæb

  Skal du montere fliser, opsætte gipsplader eller damspærre finder du alt i klæb hos Bygma. 

  Se udvalget af gulve og gulv typer

  Gulve

  Bygma fører alt fra massive trægulve til slidstærke vinylgulve, så du finder præcis den type gulv du drømmer om.