Løvsuger & Løvblæser

Spar tid på oprydningen i haven

Spar tid og kræfter på at fjerne løv og skidt fra græsplænen, haven og træerne med en kraftig og effektiv løvsuger. Hos Bygma kan du købe forskellige typer løvsugere fra Makita og Ryobi i topkvalitet til lave priser, både med batteri og elektrisk med ledning. Husk, at du i din lokale Bygma kan finde andre modeller og tilbud på løvsugere end dem, vi fører på Bygma.dk.

De kombinerede løvsugere og løvblæsere er en tidsbesparende løsning til opsamling af løvfald om foråret og efteråret, hvor løv og grene fylder op i haven. Om foråret sikrer den kraftfulde maskine dig en pæn have, der er klar til de første solskinstråler, og inden vinteren vil du gerne sikre dig, at løvfaldet fjernes fra plænen, terrassen og indkørslen

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Dewalt Løvblæser og løvsuger til erhverv

  Både til private og erhverv

  Løvsugere og løvblæsere har mange fordele. Selvom maskinen støjer en del, så er arbejdet typisk hurtigt klaret, så du ikke behøver at genere naboerne mere end højst nødvendigt.

  For at få mest mulig glæde af din løvsuger og blæser har vi samlet en hurtig guide til at vælge den rette model og komme godt i gang.

  Løvsuger eller løvblæser?

  Der findes to slags maskiner til at hjælpe med rengøring i haven. Løvsugeren opsamler blade og skrald i en opsamlingspose, mens løvblæseren hjælper dig med at samle det i bunker, ligesom en kost.

  I nogle tilfælde har maskinerne begge funktioner, så de kan fungere både som løvsuger og løvblæser. Læs produktbeskrivelsen, så du får præcis den maskine, du ønsker.

  Find den rette model og kapacitet

  Der er flere egenskaber og kvaliteter, som du skal tænke på, når du skal vælge en ny løvsuger:

  Energikilde: Hvordan skal løvsugeren og blæseren bruges? Vælg den batteridrevne for at få mest mulig frihed, mens den benzindrevne er at foretrække til vedvarende drift i erhverv. Den eldrevne med ledning kan i mange tilfælde også være behagelig, da du så hverken skal bære på batteri eller benzin.

  Kapacitet: Når der er tale om en løvsuger, er der tale om en maskine, der sammen med opsamlingsposen kan blive tung. Vælg derfor den rette størrelse, så du hverken slæber for meget eller har en pose med for lidt plads.

  Vægt og balance: Besøg dit Bygma byggecenter og prøv at bære på de forskellige modeller af løvblæsere og løvsugere. Vælg den model, som er let for dig at håndtere, ellers ender den med at samle støv i skuret.

  Funktioner: Nogle løvsugere har ekstra funktioner og indstillinger. Kig f.eks. efter en løvsuger med indbygget mulcher, der begrænser, hvor meget de opsamlede blade og skrald fylder i posen.

  Kig efter pris og gode tilbud: Hos Bygma har vi løbende kampagner og gode tilbud på både løvblæsere og løvsugere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du får besked, når de digitale tilbudsaviser udkommer.

  Kom godt i gang i haven

  En løvsuger eller løvblæser er en effektiv måde at fjerne løv og grene fra din have på.

  For at bruge den korrekt skal du først tænde den og justere kraften efter behov. Der er stor forskel på vægten af skidtet, og afhængig af luftfugtigheden kan blade også veje meget forskelligt.

  Herefter kan du begynde at bevæge den rundt på græsplænen og suge løv og grene op.

  Det er vigtigt at være opmærksom på, at du ikke suger større grene op, end maskinen kan klare, da det kan skade den.

  Når du er færdig, skal du tømme posen med det indsamlede materiale og rengøre maskinen, så den er klar til næste gang. Med en løvsuger kan du nemt og hurtigt få en flot og ryddelig have.

  Hvordan vedligeholder man en løvsuger?

  For at vedligeholde din løvsuger og sikre, at den fungerer optimalt, er der flere ting, du kan gøre. Først og fremmest skal du regelmæssigt rengøre maskinen og sikre, at filteret er rent og frit for snavs og støv.

  Du bør også kontrollere, om slangerne er intakte og ikke har revner eller huller. Hvis du opdager skader, skal du erstatte dem med det samme for at undgå yderligere problemer.

  Du bør også sørge for at opbevare din løvsuger et tørt og beskyttet sted. Især løvsugeren har tendens til at samle fugt og har godt af at stå et sted, hvor den kan tørre efter brug.

  Endelig er det en god idé at følge producentens anvisninger og rutinemæssigt vedligeholde og servicere din løvsuger for at forlænge dens levetid og sikre effektiv drift.

  Hvilke fordele får jeg af maskinerne?

  Uanset om du vælger en løvsuger eller en løvblæser, får du et effektivt haveredskab til oprydning og pasning af din have.

  Begge maskiner er særdeles tidsbesparende og effektive. Løvblæseren kræver måske lidt tilvænning, da den puster blade og skrald foran sig, mens fordelene ved en løvsuger hurtigt bliver synlige for dig.

  Løvsugeren er desuden en rigtig praktisk måde at samle blade og grene op, som du kan genbruge i din kompostbunke.
  Hvis du finder den rette størrelse og model, kan både løvsuger og løvblæser skåne din ryg og håndled markant - rive- og fejearbejde er ikke altid skånsomt mod kroppen.

  Så hvis du vil have en have, der er ren og pæn på en nem og hurtig måde, bør du overveje at investere i en løvsuger

  Kompostkværnen supplerer en løvsuger helt fantastisk

  Andre gode havemaskiner til dig

  Hos Bygma ved vi, at det er tidskrævende at holde hus og have. Rengøring af haven er særligt til forår og efter, og derfor er en løvsuger eller løvblæser ikke altid den mest tidsbesparende maskine.

  Derfor har vi udvalgt 5 andre havemaskiner, der hjælper dig med at spare tid. Især hækkeklipper og kompostkværne er gode tilføjelser, når du også kigger på løvsuger.

  Hækkeklipper og løvsuger er ideelle sammen

  Der er ingen tvivl om, at den batteridrevne hækkeklipper gør det hurtigere at forskønne den levende hæk.

  Med en stor klinge og øvelse kan du hurtigt dække de store områder, mens en lille håndtrimmer tager sig af de små detaljer, hvor buskrydderen ellers ville være for voldsom.

  Har du investeret i løvsuger eller blæser, er det også oplagt at bruge den, når du har klippet færdig. Her vil du virkelig spare tid i forhold til at rive og feje grene og blade sammen.

  Se alle hækkeklippere her

  Læn dig tilbage med robotplæneklipperen

  En havetraktor er måske mange menneskers drøm, når græsplænen kalder. Men en batteridrevet robotplæneklipper er en skøn og tidsbesparende investering som stadig flere boligejere har glæde af.

  Robotplæneklipperen komme rmåske til kort, når græsset er alt for langt, men den holder græsplænen ved lige hver eneste dag!

  Se alle plæneklippere her

  Hurtig grundrengøring med en højtryksrenser

  Både tag, hegn og havefliser kræver løbende vedligeholdelse. Begroning, mos og alger ser ikke kun grimt ud, men skader også belægningen.

  Vær altid opmærksom på indstillingen af højtryksrenseren. Brug ikke mere tryk end nødvendigt. For meget tryk slider og kan også ødelægge sten og træværk.

  Se udvalget af højtryksrensere

  Spar transporttid med kompostkværnen

  Du behøver ikke have en kompostbunke for at få stor glæde af en kompostkværn. Når du har klippet hækken, buskene og beskåret træerne, står du altid tilbage med masser af haveaffald, der skal transporteres - og det kan være store mængder.

  Du kan optimere dine ture til den lokale genbrugsstation, når grenene har været igennem kompostkværnen. Udover at naboerne sandsynligvis står i kø for at få flis til bunddække, kan du begrænse mange ture til en enkelt.

  Se kompostkværne her

  Inspiration når du køber løvsuger og blæser

  Udvalg af batterier herunder DeWALT

  Batterier fra 12 til 72 volt

  Slip for unødvendige pauser og sørg for at have ekstra batterier på lager til dine el-værktøjer og havemaskiner

  Fiskars haveredskaber og mere

  Haveredskaber

  Uanset om du leder efter en god kost, en rive eller grensaks, finder du alt i det store udvalg af haveredskaber. 

  Udvalg af havemaskiner fra Byma

  Udvalg af havemaskiner

  Hos Bygma kan du købe alt fra batteridrevet robotplæneklipper til effektive højtryksrensere under havemaskiner