0

Cembrit plank

Er dine kunder vilde med træværk på facade, gavl, udhæng og stern, men knap så vild med at male og vedligeholde det?

Så er Cembrit Plank den helt rette løsning til dem. Brædderne som er af miljøvenligt fibercement har et elegant og naturtro træ-look, og kan bruges overalt på huset. Cembrit Plank bevarer sit flotte udseende i mange år, og kræver minimal vedligeholdelse, efter de er monteret. Den nemme montage samt vedligeholdelse gør plankerne ideelle til renoveringsprojekter.

Cembrit Plank er let at håndtere og montere, og fås med et komplet tilbehørsprogram for en flot og fuldendt finish. En renovering af den eksisterende facade kan således være en god idé, så den kommer til at fremstå pæn og ny igen.

En facaderenovering kan desuden give dig en række energimæssige fordele, hvis der samtidigt efterisoleres i forbindelse med din renovering af facaden.

Vil du vide mere om Cembrit planker? Udfyld kontaktinformation - så kontakter vi dig!Vigtigt at vælge det rigtige værktøj

For at sikre at den færdige facadeløsning modsvarer produkternes høje kvalitet, er det vigtigt at bruge den rigtige klinge til opskæringen. For at få den bedste finish bruges en rundsav med diamantklinge og tilsluttet støvafsugning. Udskæringer laves med stiksav med hård metalklinge eller klinge med diamantbestrøning.

Husk, at skårne kanter altid skal kantforsegles.

Tip:

  • Foretages tilskæringen med håndrundsav, skæres der fra plankens bagside
  • Foretages tilskæringen med stationær rundsav eller dyksav, skæres der fra plankens forside
  • Boring af huller – fra plankens forside. Boring af montagehuller sker bedst med universalbor ved 1500 omdr./min. Udskæringer inde på pladen kan udføres med el-stiksav med hårdmetal klinge eller med hulsav med bimetalklinge eller klinge med diamantbestrøning.

Nem montering af Cembrit plankOBS: Du kan kun se produkter og priser nedenfor, hvis du er logget ind i Proffshoppen. Opdater denne side, når du er logget ind i Proffshoppen for at se produkterne.

Nyt boligkvarter satser på mindre vedligeholdelse med fibercement

Vedligeholdelsesvenlige byggematerialer anvendes i større grad i byggeriet. Det er et nyt boligkvarter i Fredensborg et godt eksempel på. Her slipper beboerne nemlig for at tage arbejdshandskerne på, da husene næsten kan passe sig selv.

Cembrit_byggeri

Den stigende efterspørgsel på vedligeholdelsesvenlige byggematerialer kan også mærkes hos Cembrit, og det er ifølge Salgsdirektør Karsten Østergaard Larsen en trend, der vinder endnu større indpas.

”Boligkvarteret i Fredensborg er for os endnu et godt eksempel på, at byggematerialer med minimal vedligeholdelse er kommet for at blive og stadig vinder større indpas i det danske boligbyggeri. - Der findes mange måder at sammensætte vores produkter på, som her i Asminderødhave, hvor fibercementbrædderne tilfører et minimalistisk og råt udtryk til murstenene. Vi har ingen facitliste på, hvordan vores produkter skal bruges designmæssigt, da vi i stedet går efter at give arkitekten frihed til at kunne gøre det bedste for det enkelte byggeprojekt – og det er godt at se, når det lykkedes i praksis" slutter Karsten Østergaard Larsen.

Anvendte Cembrit produkter: Cembrit plank og paneler i glat og sort