0

Få porten til at harmonere med resten af bygningen

Helstøbte løsninger og rene linjer præger byggeriet  i disse tider. Dette stiller store krav til den portløsning der bliver valgt, da den ofte bliver en stor del af en facades samlede udtryk. Du kan trække på Hörmann, der med deres mere end 80 års erfaring og 15 millioner producerede porte, har en stor viden omkring portløsninger og hvordan disse skal tilpasses det moderne byggeri.

Port til beklædning

ALR F42 giver rene flader

Med Hörmanns ALR F42 serie af aluminiumsporte kan porten blive beklædt med et materiale der harmonerer med resten af bygningen. Det kan fx være metal, træ, keramik eller kunststof. Beklædningen monteres på de vandrette profiler og Hörmann kan endda levere lodrette profiler der skjuler facadematerialet.

Vær OBS på, at en ports fjederdimensioner skal afstemmes i forhold til det materiale porten bliver beklædt med? Er det fx et tungt eller et let materiale der bliver monteret på porten.

Port med beklædning

Se hvilken portåbner der er hurtigst i SupraMatic-duellen

 

Find Hörmanns inspirationskatalog her

Hormann_logoPortbussen hjælper dig godt på vej

Nu kan du få assistance fra Hörmanns rullende portbus i hele Danmark.

Portbussen er udstyret med fungerende automatikker, farveprøver, håndsendere, kodetastaturer med mere, der giver mulighed for at afprøve forskellige muligheder og funktioner.

 

Hvornår skal du bruge portbussen?

Kontakt din lokale Bygma, så sørger vi for at portbussen kommer rullende til dit næste projekt.

Eller book direkte igennem Lenni eller Jesper fra Hörmann

Portbussen Sjælland/Fyn: Ring til Lenni 28957223

Portbussen Jylland: Ring til Jesper 25217223

proffshop

Toj

Nyhedsbrev