0

Test af DEWALT multicutter DCS438N-XJ

DeWalt Logo

DEWALT Multi vinkelsliber

DCS438N-XJ

DEWALT 76 mm afskæringsværktøj. 18 V kulløs motor for øget holdbarhed, høj effektivitet og klassens førende 550 MWO-effekt Klassens bedste 22 mm skæredybde til øget applikationskapacitet sammenlignet med konkurrenterne.

Fremad- og tilbagegående bladretning giver mulighed for hurtige og enkle ændringer i bladretningen. Funktionen giver brugeren mulighed for at omdirigere gnister, når der arbejdes i afgrænsede områder

Et megafedt produkt, som jeg helt sikkert vil købe hjem til bilerne

Bygma testdeltager 1

Den er lille og handy og kan nemt ligge i spanden med værktøj, så den kan erstatte mange af de andre skærende stykker værktøj.

Bygma testdeltager 2

Dejlig at arbejde med

Bygma testdeltager 3

Sådan testede vi DEWALT DCS438N-XJ

En gruppe af vores kunder afprøvede produktet i Bygma Næstved. Bagefter gav de os deres uforbeholdne bedømmelse.

Bedømmelsen

Samlet vurdering

DCS438N-XJ multicutter i test hos BYgma
DCS438N-XJ multicutter

Øget komfort og justérbar låsemekanisme

Nedsunket batteri giver brugeren øget komfort i anvendelsen uden at hæmme brugerens håndled. Udløser til en enkelt finger sikrer maksimal brugerkomfort og kontrol, når den bruges i højre eller venstre hånd.

Justerbar låsemekanisme til hurtig justering af afskærmningen uden værktøj, afhængigt af brugerapplikation og præferencer.

Stort gribeområde over formen giver ekstra greb og øget kontrol ved anvendelse, selv med handsker. Klingens LED oplyser arbejdsemnet for øget synlighed på trange/mørke byggepladser. Tool Connect™ Chip Pocket giver brugeren mulighed for at spore og administrere 18 V-batteriværktøj via app.

proffshop

Toj

Nyhedsbrev