0

Test af Milwaukee gipspistol M8FSGC-202X

Milwaukee logo

Milwaukee gipspistol

M18 FSGC-202X

Milwaukee gipspistol med skruebåndforsats (M18 FSGC-202X) får pæne ord med på vejen fra vores testpanel. Gipsskruemaskine M18 FSGC-202X har aftageligt skruebåndforsats, så den både kan bruges som gipsskruemaskine og som som skrueautomat.

Er begge funktioner nødvendige, og hvilken vil du bruge mest? Ja, begge funktioner er nødvendige, da man har brug for at tage forsatsen af, så man fx kan tage en gipsskrue ud igen.

Milwaukee gipspistol i test

Gipspistolens dybde-funktion

Maskinen giver mulighed for at justere dybden. Fungerer denne funktion godt? Er den simpel at bruge? Og er den nødvendig?

Dybde-funktionen fungerer fint og ligesom den skal. Nem at bruge og ja den er nødvendig ved forskellige længder gipsskruer.

Driftstid i absolut topklasse

Gipsskruemaskinen har en AUTO-START™ funktion, så maskinen først starter når skruen presses mod materialet, hvilket skulle give enestående driftstid Hvordan er din oplevelse af maskinens driftstid?

Maskinens driftstid er virkelig god. Det er det bedste, jeg har prøvet, når man sammenligner med andre gipsskruemaskiner på batteri.

Let énhåndsbetjening i test

Maskinen er designet til at være énhåndsbetjent. Er den let at bruge med kun én hånd? Og hvordan er ergonomien?

Vi har kun brugt den med én hånd. Det lærer man lynhurtigt, da det er ret nemt, selv for folk der ikke har prøvet sådan en maskine før. Ergonomien er også god.

Kulfri POWERSTATE motor

Maskinen har en kulfri POWERSTATE motor? Hvad er din oplevelse af styrken? Har den kræfter nok?

Ja, maskinen har kræfter nok. Den kører skruerne i uden problemer. Men som sagt savner jeg hastighed/omdrejninger på motoren. Det er desværre et stort minus på maskinen. Den 5. stjerne vil jeg helt sikkert give den når den har fået flere omdrejninger

Sådan testede vi Milwaukee M18 FSGC-202X 

En gruppe af vores kunder afprøvede produktet på et byggeprojekt igennem to uger. Bagefter gav de os deres uforbeholdne bedømmelse.

Bedømmelsen

Samlet vurdering

Funktionaliteter

Støjniveau

Ergonomi

Styrke

Milwaukee m18fsg202x

proffshop

Toj

Nyhedsbrev